Jeugdselectietrainers 2021/2022: Lenny Macnack

19 maart 2021 11:30


Het is de week van de verlengingen van de overeenkomsten met onze jeugdtrainers. Om te beginnen met Lenny Macnack, onze huidige 014-1 selectietrainer. Met hem is overeengekomen dat hij komend seizoen de 017-1 van onze club zal trainen.

Lenny heeft met de vereniging over zijn ambities gesproken en wil graag doorgroeien als trainer binnen onze jeugdopleiding. Zijn en ons oog viel daarbij op onze aankomende 017-lichting. Purmersteijn heeft dezelfde ambities als Lenny en vindt de aankomende 017-1 de ideale leeftijd voor Lenny om deze lichting een nieuwe boost te geven op basis van zijn voetbalvisie voor deze leeftijd. 

Lenny staat bij Purmersteijn bekend om zijn fijne manier van samenwerken met onze spelers. Hij weet de jongens de juiste 'mindset' mee te geven, zodat onze jeugdspelers vaker het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dat is precies de instelling die de club vanaf de start van de bovenbouw jeugd graag ziet. Hiermee denken beide partijen dat de eerste stappen richting de senioren ingezet kunnen worden.

Trainer_Lenny.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!