Jeugdselectietrainers 2021/2022: Brandon Lieuwma

19 maart 2021 19:15


Iets wat goed gaat binnen de vereniging en met veel enthousiasme ook lukt, dat moet je niet willen veranderen. Purmersteijn is daarom blij dat het contract van Brandon Lieuwma verlengd is en hij ook volgend seizoen de O13-2 (selectie Onder-12) onder zijn hoede zal nemen.

Brandon kwam in het seizoen 2019-2020 binnen bij de O17-1 zaterdag als stagiair voor zijn UEFA C-diploma en coachte op zijn jonge leeftijd daarnaast ook de O17-1 zondag. Purmersteijn is altijd op zoek naar goede stagiaires en Brandon is daar een voorbeeld van geweest.

Brandon valt bij Purmersteijn in de smaak, omdat hij ontzettend goed weet op welke manier hij de O12 spelers als O13-2 voor het eerst op het grote veld moet laten spelen en ze dit ook stapsgewijs steeds beter laat doen. Tevens heeft hij een bredere clubinteresse dan alleen zijn eigen selectie en dat werkt voor een vereniging als de onze erg prettig.

Bovendien heeft Brandon nog andere interesses dan alleen de voetbalsport. Hij studeert Sport en Bewegen, een opleiding tot personal trainer, en zal binnenkort een leuk project starten voor de jeugd op onze vereniging.

Trainer_Brandon.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!