Lid worden van Purmersteijn of opzeggen?

8 juni 2021 15:00


Bij de club zijn nieuwe leden uiteraard welkom, maar er zullen helaas ook vertrekkers zijn. Lees hieronder hoe u moet handelen als u zich wil aanmelden als nieuw lid, als u wil opzeggen of wil overschrijven.

Uiteraard willen wij graag, dat al onze leden bij Purmersteijn blijven en nieuwe leden zijn van harte welkom. Toch zullen er ook leden zijn die gaan stoppen of naar een andere club willen gaan. Wij verzoeken u het overschrijven of opzeggen uiterlijk 31 mei aanstaande te doen, om het nog tijdig te kunnen verwerken. Anders bent u ook de contributie voor het nieuwe seizoen nog verschuldigd.

 

LID WORDEN VAN PURMERSTEIJN?

Wij kunnen ons voorstellen, dat er voetballers zijn die graag bij Purmersteijn willen komen voetballen. Wij verwelkomen ook graag nieuwe leden bij onze vereniging. Hieronder de makkelijkste weg om dat te regelen.

U kunt uzelf of uw kind heel eenvoudig als lid inschrijven via onze website;  KLIK HIER

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap?; KLIK HIER

Komt u van een andere vereniging? Dan wordt met uw inschrijving door ons ook de overschrijving naar Purmersteijn opgestart. Zorg dan wel dat u bij de oude vereniging tijdig uw contributie hebt betaald.

 

VERTREKKEN BIJ PURMERSTEIJN?

Wij vinden dat uiteraard jammer, maar er zijn bij vertrek wel een aantal regels. Indien vóór het einde van het lopende seizoen vertrokken wordt, dan is de contributie wel voor het gehele seizoen verschuldigd. 

Overschrijven naar een andere vereniging:

Overschrijven gebeurt geheel digitaal. Een speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar de nieuwe vereniging toe om zich daar aan te melden. Bij het digitaal verwerken door de nieuwe vereniging wordt gecontroleerd of er aan alle verplichtingen ten opzichte van de oude vereniging is voldaan. Aan de goedkeuring van een overschrijving door Purmersteijn zijn een aantal strenge voorwaarden verbonden. Het kan alleen plaatsvinden als alle contributie en boetes zijn betaald. Ook eventueel in bruikleen gegeven kleding dient ingeleverd te zijn. Bij overschrijving naar een andere vereniging zal ook uiterlijk 31 mei het opzeggingsformulier op onze website moeten worden ingevuld; KLIK HIER

OF

Opzeggen bij Purmersteijn:

Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk worden opgezegd, bij voorkeur via onze website; KLIK HIER

Of anders per brief aan de ledenadministratie. Opzeggingen via de leider of trainer worden niet in behandeling genomen. Na verwerking van uw opzegging ontvangt u van ons een bevestiging. Indien u geen bevestiging ontvangen heeft, dan is het lidmaatschap niet opgezegd.

  

LEDENADMINISTRATIE

Auwel Prins

ledenadministratie@purmersteijn.nl

Schiestraat 25; 1442 PP Purmerend 

Telefoon 0299-433043

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!