Selectienieuws Purmersteijn 1 en O23 seizoen 2021-2022 (deel 4)

28 mei 2021 13:45


Hierbij weer een nieuw bericht over de ontwikkelingen van onze selecties Purmersteijn 1 en Onder-23. Het technisch hart van de club is de afgelopen maanden zeer druk geweest met het samenstellen van de selectie Purmersteijn 1 en Purmersteijn O23. De gehele selectie van O23 is bekend en daarin staat een ontzettend talentvolle groep met diverse versterkingen. Volgende week zullen wij op onze site de namen van deze spelersgroep kenbaar maken. Hopelijk kunnen we vanuit deze groep weer spelers gaan zien en ontwikkelen om zodoende de volgende stap naar ons vlaggenschip te maken.

Vanuit deze teams valt weer wat nieuws te melden en daarom willen wij graag de volgende personen aan u voorstellen.

Rahim Abdul:

Purmersteijn 1 heeft wederom een nieuwe speler aan zijn selectie toegevoegd. De 29-jarige Rahim Abdul zal onze voorhoede gaan versterken en brengt de nodige ervaring mee als speler wat het team goed kan gebruiken. Rahim was op zoek naar een nieuwe club en kwam via via in contact met de Technisch Manager van Purmersteijn.

De aanvaller heeft een behoorlijke staat van dienst en heeft onder meer gespeeld als prof bij Sporting Charleroi en Kasimpasapor. Daarna is hij bij Chabab terechtgekomen om daarna de overstap te maken naar Hoek in Zeeland. Toch daarna weer terug gekomen naar Amsterdam en gaan spelen voor OFC om vervolgens afgelopen jaar naar Boshuizen te gaan.

Helaas door Corona weinig gespeeld en was het reizen teveel voor Rahim. De technische staf is zeer tevreden met de komst van Rahim naar Purmersteijn.

We willen Rahim heel veel succes wensen aankomend seizoen bij Purmersteijn.

abdul_rahim.jpg

Raoul White:

Met trots kunnen we ook melden dat we een uitstekende trainer hebben aangetrokken voor onze O23 selectie. Raoul White is uiteindelijk vanuit meerdere kandidaten de beste keuze geworden en daar is VTZ zeer content mee. Samen met assistent Patrick Wijker zal Raoul onze talenten gaan begeleiden om ze de volgende stap te laten maken.

Raoul heeft als trainer al een behoorlijke staat van dienst en was afgelopen jaren actief als trainer bij o.a. AZ, Zeeburgia, Wherevogels en De Dijk. Ook als speler heeft de 48-jarige trainer op behoorlijk niveau gespeeld. Raoul is zelf zeer blij met deze aanstelling en ziet enorm veel uitdaging met deze talentvolle groep.

Namens VTZ willen wij Raoul ontzettend veel succes wensen.

raoul.jpg

Foto van links naar rechts Patrick Wijker – Raoul White – Maarten Zegstroo

Houd onze website de aankomende 2 weken goed in de gaten, want er zal zeker nog meer nieuws komen vanuit de selecties.

Namens VPV Purmersteijn,

VTZ- Commissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!