Wijzigingen binnen het Algemeen Bestuur

28 mei 2021 15:15


Ook in dit lastige seizoen richt onze aandacht zich uiteraard op de continuïteit van de vereniging en het bestuur. In dit kader kunnen wij melden, dat de onderstaande mutaties zullen plaatsvinden bij het Algemeen Bestuur om ons als organisatie sterker te maken.

Met grote trots en blijdschap kan ik aangeven, dat Maarten, Lars en Marco zich bereid hebben verklaard om binnen Purmersteijn een aantal belangrijke functies in te gaan vullen. Uiteraard zullen de bestuursfuncties nog worden voorgelegd aan de ledenvergadering, zodra deze vergadering weer goed mogelijk is op de club, maar ook daar verwacht ik zeker een positieve instemming hiermee.

Jan Groenhart

Voorzitter v.p.v. Purmersteijn

 

Nieuwe functie Maarten Zegstroo

Al eerder hebben wij er melding van gemaakt, dat Purmersteijn (nog) meer de aandacht zal gaan leggen op het verbeteren van onze jeugdopleiding. Om dat proces goed te kunnen begeleiden en aan te sturen, zal Maarten zijn bestuursfunctie als Voorzitter Voetbaltechnische Zaken verruilen voor de functie van Hoofd Jeugdopleiding.

 

Toetreding tot het bestuur van Lars Westerveen

Na al geruime tijd een functie te hebben vervuld bij Voetbaltechnische Zaken Senioren, zal Lars de functie van Maarten gaan overnemen binnen het Algemeen Bestuur. Binnen zijn functie als Voorzitter Voetbaltechnische Zaken zal Lars verantwoordelijk zijn voor de organisatie rondom de selecties bij de senioren en de jeugd.

 

Toetreding tot het bestuur van Marco Daman

Binnen het bestuur is de functie van voorzitter Sponsorcommissie al geruime tijd vacant. Dit aandachtsgebied, maar ook het optimaliseren van de Inkoop bij de vereniging, zal door Marco worden opgepakt met de nieuwe functie van Bestuurslid Commerciële Zaken binnen het Algemeen Bestuur.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!