Aandachtspunten voor de wedstrijden om de Regiocup !!

20 juni 2021 11:15


In het weekend van 26/27 juni wordt er door de jeugd voor het laatst dit seizoen in een competitievorm gespeeld tegen andere verenigingen. De KNVB Regiocup! Daarbij zijn er wel een aantal aandachtspunten. Lees deze hieronder nog eens goed door.

Graag aandacht voor de volgende zaken!

Kleedkamers, douches en kantine Purmersteijn

> In verband met werkzaamheden zullen deze gesloten blijven tijdens de wedstrijden op ons complex. Spelers zullen daarom omgekleed naar de club moeten komen en na afloop van de wedstrijden ons complex direct weer moeten verlaten.

Toegestane bezoekers op de sportcomplexen

> Ouders / verzorgers / supporters zijn vanaf zaterdag 26 juni weer welkom bij de wedstrijden op de sportcomplexen. Wel dient er 1,5 meter afstand tot elkaar te worden gehouden.

Parkeren bij het complex van Purmersteijn

In verband met de vaccinatielocatie in sporthal De Beuk, aan de overzijde van ons complex, wordt extra drukte verwacht. Hiervoor zullen door de gemeente verkeersregelaars in de Van IJsendijkstraat worden ingezet. Bezoekende teams wordt verzocht zoveel als mogelijk met elkaar mee te rijden (carpoolen).

Voor de teams van Purmersteijn gelden de volgende aandachtspunten;

  • Thuisspelende teams, kom zoveel als mogelijk lopend of op de fiets. 
  • Uitspelende teams wordt verzocht om niet te verzamelen bij ons complex, maar daarvoor een andere verzamellocatie af te spreken.

 

Vergeet ook niet de welbekende coronamaatregelen; klik hier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!