De extra trainingen voor de JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, MO11, MO13 en MO15 zitten er weer op

2 juni 2021 14:15


Op zes zondagmiddagen heeft onze jeugdtrainer Brandon Lieuwma de afgelopen weken zeer leuke en leerzame trainingen gegeven aan onze jeugdspelers en -speelsters. Purmersteijn is erg blij en dankbaar met dit initiatief van Brandon en deze trainingen waren ook zeker een enorm succes! Hieronder nog een dankwoord van Brandon zelf.

Beste deelnemer/deelneemster en ouders/verzorgers,

Na 6 vermoeiende maar vooral leuke weken zijn de bewegingstrainingen op zijn einde gekomen voor mijn project. De vrijwilligers en ik als projectcoördinator willen jullie deelnemers van harte bedanken voor jullie inzet op de zondagse trainingen. Of de zon nu volop scheen of dat het met bakken uit de hemel kwam, we hebben met een gemiddelde van 40 kinderen per zondag er een paar hele mooie dagen van gemaakt!

De komende dagen zullen de deelnemers die de laatste dag aanwezig waren hun scores binnenkrijgen via mail, whatsapp of sms. Maar daar houdt het natuurlijk niet op voor jullie, want om een betere voetballer/voetbalster te worden is het van belang dat jullie blijven trainen aan je voetenwerk, snelheid, kracht en coördinatie!

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en tot snel op de club!

Met sportieve groet,

Brandon 

NB: Op de facebookpagina van Purmersteijn staan weer een aantal foto's.

Bewegingstrainingen.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!