Hulp nodig voor de jeugdactiviteiten bij de club!

7 juni 2021 12:45


De laatste tijd wordt er steeds meer georganiseerd bij Purmersteijn. Wij zien hierbij steeds veel blijde kinderen. Dat is natuurlijk waar we het voor doen! We hopen dan ook nog heel veel leuke activiteiten te organiseren bij de club! Helaas gaat dat niet vanzelf.
De Jeugdactiviteitencommissie merkt dat het vinden van hulp hierbij steeds moeilijker rond te krijgen is, dus meld je aan om af en toe te helpen. Misschien zelfs zaterdag bij de Nationale voetbaldag al?

Of het nu een Oranjefestival, een Paasactiviteit, het Sinterklaasfeest of iets anders is, bij elke activiteit is er op de dag zelf hulp nodig om alles te begeleiden voor de jeugd. Langs deze weg willen we dan ook een oproep doen! Coaches/ teambegeleiders/ ouders/ oudere jeugd/ volwassen leden: zijn er onder jullie of in jullie omgeving mensen die het leuk vinden om net als wij de jeugd te verblijden met zulke activiteiten door hier af en toe een dag/ dagdeel aan mee te helpen? Buiten dat U de jeugd een leuke activiteit geeft, is het natuurlijk ook onderling tussen de vrijwilligers erg gezellig! Zowel met als zonder voetbalkennis kunt u zeker helpen!

Wij zijn een appgroep aan het oprichten. Hierin worden dan elke keer de data / activiteiten geplaatst met de vraag wie er kunnen helpen. Kunt U bij die activiteit helpen, dan kan er gereageerd worden. Lukt het die keer niet? Geen probleem!

Bent u enthousiast en kunt U deze of een volgende activiteit iets voor ons en daarmee de jeugd van onze club betekenen? Neem dan snel contact op! Stuur een mail naar: jeugdactiviteiten@purmersteijn.nl of spreek Ilona van Deelen aan bij de club.

Collage.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!