Purmersteijn E1 kampioen in zwaarbevochten wedstrijd

Purmersteijn E1 kampioen in zwaarbevochten wedstrijd

Purmersteijn JO11-1

4 - 1

HBC E1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 09

Datum

18 april 2015 11:30

Scheidsrechter

Reda Farsi

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

In deze laatste seizoenswedstrijd van de E1 kon de E1 dan eindelijk kampioen worden. In een direct duel tegen de nummer twee op eigen terrein is het natuurlijk prettig kampioen worden. 

Bij de bespreking eerst proberen de spanning uit de mannen te praten. De druk stond er toch wel aardig op, maar de mannen waren ook zeer gedreven om het kampioenschap veilig te stellen. 

op veld drie begon de E1 redelijk zenuwachtig, HBC speelde fysiek, maar had eigenlijk nog weinig in te brengen en middenveld was eigen de plek waar het voetbal plaats had bij de start van de wedstrijd. We liepen dan ook eigenlijk vanuit onze zenuwachtigheid tegen een 0-1 aan. HBC speelde de bal voor de goal, waar de achterhoede de bal niet weghaalde , wist de spits van HBC daar wel raad mee en knalde de 0-1 snoiehard in de goal.  Een domper, maar overkoombaar, bleek wel in de rest van de eerste helft, waarin Purmersteijn toch veelal domineerde kwam hier dan ook terecht de 1-1, direct was alle schroom weg en begon Purmersteijn steeds beter te voetballen, al was het nog niet van de kwaliteit zoals we in andere wedstrijden zagen. Nog te veel liepen we mee in het spel van HBC. Gelukkig valt voor de rust dan ook nog de 2-1 en was HBC mentaal verslagen. Met dit in ons achterhoofd speelden startten wij dan ook de tweede helft. Vooral deze helft werd er zeer fysiek gespeeld, HBC startte hiermee en wij gingen hierin mee. Het was lastig om vandaag ons eigen spel te spelen. Hier en daar werden een paar flinke overtredingen gemaakt, maar gelukkig blevenw e wel voetballen, verdiend werd het dan ook 3-1 en 4-1, zodoende we ons kampioenschap veilig konden stellen. Ook dank aan Patrick die deze lastige wedstrijd met rust en kalmte heeft weten te benaderen en de gemoederen om het veld mooi heeft weten te kanaliseren in deze toch wel lastige wedstrijd.


1 Bart, ook deze competitie weer de minst gepasseerde keeper. Stabiel er rustig in de goal, een horde die voor weinig spitsen te passeren valt!

2 Vigo. speelt volledig in dienst van het elftal en is een betrouwbare verdediger, ondanks zijn lengte een verdediger die lastig te passeren is, lekker man!

3 Jesse, laatste man, rots in de branding, worden de verdedigers gepasseerd, staat daar nog een laatste man die een flink duel niet uit de weg gaat! Top man!

4 Maurits, Nog zo'n constante verdediger, bijt zich vast in zijn tegenstander, speelt een mannetje uit een prachtige kracht achterin, nu ook wat meer op het middenveld te vinden waar hij dezelfde kwaliteiten laat zien.

5 Rick, Rick kom je in een actie drie keer tegen, ook voor de goal als rechtsbuiten zeer dreigend en heeft er meerdere goals in liggen! Super seizoen

6 Alphee, Altijd zit er een beentje tussen van Alphee, soms de gekste bal aannames, maar een gedrevenheid en inzet, top.

7 Melle, de spelverdeler op het middenveld, strooit met passes, legt een balletje diep en doet niet onder voor welke middenvelder dan ook, als het moet gaat hij op de rug van de middenvelder zitten.

8 Ryan, speelt ook volledig in dienst van het elftal, rustig bekeken passeert hij zijn tegenstander en legt een bal fluweelachtig voor de goal. Top prestatie!

9 Sanin, Acties, acties en acties, speelt drie man uit en neemt drie man mee achter zich aan en dan..... Ook nog een prachtige goal maken of de bal afleggen naar de andere aanvaller. Een genot om te zien

10 Justin, doordachte acties over de flank en een neus voor de goal, Laat menig verdediger zijn hielen zien op de achterlijn om zo de bal in het hoekje van de goal te schuiven!

11 Ruben, Dolt menig verdediger op de achterlijn en heeft soms wel drie verdedigers om zich heen hangen en nog rent hij door de benen van de tegenstander. Een bak zelfvertrouwen en hij is onhoudbaar.

12 Noah, fysiek een tijger, een loopwonder op zowel het middenveld als in de verdediging, bijna niet te passeren en zet menig aanvaller simpelweg een metertje op zij om voor zichzelf ruimte te creëren, noah gaat altijd tot het gaatje... En soms nog verder!

Christian: De rust van de begeleiders, zet de lijnen uit en weet wat hij doet. Mooie woorden voor de wedstrijd en weet de mannen altijd met een lolletje weer in het gareel te zetten! Top, we genieten van je.

Kemo: De motivator, passie voor iedereen, soms streng maar altijd een doel voor ogen en dat is het voetbalspel, verliezen kan, maar altijd zal je alles moeten geven. Geen inzet is geen optie. Wat hebben de kids veel van je geleerd dit seizoen!

Ook ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan dit seizoen, het is mooi om de mannen te zien groeien in wedstrijden en steeds weer de ontwikkeling op mentaal en sportief gebied te zien.

Ik ben trots op dit team, ik ben trots op de ouders die weer elke wedstrijd de mannen staan aan te moedigen. Ik ben trots op ons als begeleiders dat we dit met de mannen hebben bereikt!

Dank jullie wel voor een geweldig seizoen!
 

Gr. Pim
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!