Purmersteijn E1 – Hercules Zaandam E1 8-0 (4-0)

Purmersteijn E1 – Hercules Zaandam E1 8-0 (4-0)

Purmersteijn JO11-1

8 - 0

Hercules Zaandam sc E1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 12

Datum

6 september 2014 11:30

Scheidsrechter

Nico van Vugt

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Dit verslag had meerdere koppen kunnen hebben oa.

-          Purmersteijn E1 doet latje trap

-          Purmersteijn speelt positioneel de beste wedstrijd

-          Purmersteijn doet zich met 8-0 tekort

-          Tweedejaars E-selectie (E1 en E2) maken samen een monsterscore

Maar vooral, wat een heerlijke competitiestart is dit. De Zaanse mannen, spelende in het prachtige paars, werden op alle fronten geconfronteerd met een perfect spelend Purmersteijn. De Zaanse 3-2-2 (zeer verzorgd voetbal trouwens!) liet bij ons steeds een middenvelder vrij. Hierdoor kwam er steeds ruimte en tijd om onze aanvallers te bedienen. Zelf indien de middenvelders zelf hun mannetje gingen passeren, kwamen er zelfs twee vrij te staan. De dekking van Hercules had hier geen antwoord meer op. Zoals al een van eerdere koppen aangeeft, de vier doelpunten waren nog genadig.

Dat Hercules verloor, betekende niet dat deze mannen hun koppies lieten hangen. De tweede helft begon voor Hercules gewoon als 0-0 en onverstoorbaar ging het spel verder van Hercules. Ook de tweede helft bleek het positiespel gewoon doorslaggevend. Elke keer de vrije man zoeken gebeurde uitzonderlijk goed, met prachtige combinaties die vanuit achter, via het middenveld bij de aanvallers kwamen, waren werkelijk af en toe oogstrelend. Mooie doelpunten werden weer afgewisseld met een klepperende lat en paal, waar de keeper van Hercules alleen maar naar kon kijken. Helaas viel Sanin de tweede helft uit, weer geraakt op zijn enkel.

Zelfs even de afspraak die we met Justin hadden gemaakt, werd perfect uitgevoerd, overstapje en de middenvelder die opkomt, maakt dit af. Dit geeft aan, hoe deze mannen openstaan voor aansturing van achteren.

Helaas had Bart niet heel veel te doen, maar de dingen die hij moest doen, werden weer goed uitgevoerd. Bart we zijn blij dat je weer terug bent en samen met onze Chinese Muur de nul hebt gehouden! 


Mannen, dat was werkelijk waar beeldschoon voetbal, we hebben ons visitekaartje afgegeven in Zaandam! Nu rustig op richting aankomende woensdag Marktstad toernooi. Zelf ben ik er niet, maar maak ons weer trots! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!