Purmersteijn E1 - ZOB E1 4-1

Purmersteijn E1 - ZOB E1 4-1

Purmersteijn JO11-1

4 - 1

ZOB E1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 12

Datum

4 oktober 2014 11:30

Scheidsrechter

Nico van Vugt

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag voor de derde keer voetballen tegen ZOB. Waar de vorige wedstrijd rondom de nazomerfeesten eindigde in een 2-2 en de vorige wedstrijd tegen KFC eindigde in 0-1 waren de mannen gemotiveerd om te winnen. 

De wedstrijd startte prachtig Purmersteijn liet de bal lekker rond gaan en de eerste kansen diende zich aan. Gezegd moet worden dat sommige kansen best in een keer afgemaakt mochten worden, bleef het middenveld rustig voetballen. Waar we de vorige wedstrijd af en toe te veel naar voren voetbalde, bleef deze wedstrijd het middenveld lekker op zijn positie voetballen. 
De verdediging bleef lekker op zijn positie waardoor dit (op een actie na (3-1) goed overeind bleef.

Een mooie  werd over de linkerkant ingestart, waarbij Ruben goed ingespeeld werd, door mooi te kruisen over de verdediger heen, kon Ruben prachtig te bal inschuiven, helaas eindigde deze in schoonheid op de paal, Rick, die goed meegelopen was (mooie actie Rick) werd deze alsnog gemaakt.

Ook Sanin en Justin bleven lekker gevaarlijk voor de goal. Waarbij Justin een aantal mooie aannames maakte voor de goal, welke helaas in schoonheid steeds net naast de paal bleven gaan. Ondanks, dat we met een man minder kwamen te staan, bleven we gevaarlijk voor de goal. 

Het grote verschil met vorige week was dat we de afspraken goed na kwamen. Verdedigend stonden we beter, het middenveld nam direct zijn verdedigende posities in, waardoor de verdediging zich echt kon concentreren op het spelen als met rugdekking. De aanvallers bleven goed om zich heen kijken naar de opkomende middenvelder, waardoor het spel eerder over de andere flank werd ingezet. Ook corners waren tegen ons weinig gevaarlijk, Bart zette de mannen goed in positie neer (verdediger, middenveld en aanvallers). De drukte voor de goal werd minder en Bart had goed zicht op de bal. 

Na de vorige wedstrijd prettig om deze wedstrijd neer te zetten.

Volgende week een eerste kleine kraker uit tegen Schagen, we hebben daarvoor een goede basis neergezet vandaag! 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!