PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint eerste competitie wedstrijd met 3-5 uit bij WV-HEDW O23-1 (ZON) - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint eerste competitie wedstrijd met 3-5 uit bij WV-HEDW O23-1 (ZON)

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint eerste competitie wedstrijd met 3-5 uit bij WV-HEDW O23-1 (ZON)

WV-HEDW O23-1 (zon)

3 - 5

Purmersteijn O23-1 (zon)

Competitie

klasse 03

Datum

25 september 2022 12:15

Scheidsrechter

N. Holthuis

Accommodatie

Sportpark Middenmeer
Radioweg 86
1098NJ
AMSTERDAM
tel. 020-6926188

Opstelling Purmersteijn O23-1 (zon)

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd op het programma. Na een geweldig seizoen vorig jaar met het behalen van het kampioenschap, stonden we vandaag weer op 0. door onze prestaties zijn we ingedeeld in de Amsterdamse poule. Leuke competitie met mooie verenigingen waar we samen mee gaan strijden. 

De JO23-1 heeft een aantal nieuwe sposoren gevonden die het team helemaal in het nieuw hebben gestoken. Op de thuis shirts staat het gezellige Cafe Rooi Sien Koemarkt 19 in Purmerend. Daar is onze aanvoerder regelmatig te bewonderen met live muziek. Op de uit shirts staat Passa Sports en BenBits (bits of nature) en Voetbal Direct.nl. We zijn als team super blij met deze geweldige sponsoren en dragen het dan ook met trots.

Ook hebben we niet stil gezeten op de transfer markt, we hebben een assistent trainer en 2 spelers kunnen binnenhalen om een nog sterkere selectie te hebben. Vince Meijer gaat als assistent helpen om dit team naar een hoger niveau te brengen. Vince heeft natuurlijk jaren lang zelf deel uitgemaakt van dit team, dus hij weet alle in en outs. Dion Verheijen is weer terug na  2 seizoenen bij VV Monnickendam te hebben gespeeld.Sterke fysieke speler die op div postities inzetbaar is. Heeft een goeie mentaliteit en hij gaat ons team zeker sterker maken.
Danny Knook komt ons ook versterken en is een speler met een geweldige trap en ook hij heeft een geweldige mentaliteit. Hij heeft in de jeugd van Kwadijk gespeeld en gaat dit seizoen ons versterken. Dan zijn we nog met een speler bezig die we er graag ook nog bij willen hebben. Maar zodra dit rond is melden we dat direct. Op dit moment zijn wij er met de speler wel al uit alleen Duitsland doet wat moeilijk.

We moesten vandaag op gras voetballen wat we alweer een tijd niet hebben gedaan. De mat was lekker vochtig en het was prima bespeelbaar. De wedstrijd begon precies om 12:15 en de trainers waren nieuwsgierig waar we stonden na een lange vakantie. We begonnen wat rommelig en waren niet echt scherp aan de bal. Ook liepen een aantal spelers steeds uit positie. Demian kreeg steeds de meeste ruimte en maakte daar ook goed gebruik van. De tegenstander bracht weinig en had amper kansen. Het middenveld werd regelmatig overlopen en daar kwamen toch wat gevaarlijke momenten voor WV uit. We gingen met 0-0 rusten en in de rust hebben Vince en ik wat omzettingen gedaan.

Vanaf dat het fluitje ging klapten we er op, we waren steeds gevaarlijk vanaf de buitenkanten. Raoul en Salah kwamen een aantal keren mooi vrij voor de goal. Lars die echt een beest op het middenveld was vandaag strooide met prachtige ballen. We kregen meer grip op de wedstrijd en voetbalden steeds op de helft van de tegenstander. In minuut 62 speelde Dave een mooie bal op Raoul en met een mooie beweging draaide Raoul weg bij zijn directe tegenstander en schoot op doel. De bal was niet te stoppen door de keeper en de 0-1 stond op het bord. 4 minuten later was het Danny Knook die een bal op maat gaf op Salah en daar wist Salah wel raad mee kaboem 0-2. Vanaf dit moment ging het spel van Purmersteijn in een hoog tempo door. WV had moeite om de snelle spitsen te stoppen en er werd zelfs aan de noodrem getrokken en de scheidsrechter kon maar 1 keuze maken en dat was een pingel voor Purmersteijn. Mike scoorde vanaf 11 meter de 0-3. Dan zou je zeggen Purmersteijn staat met 0-3 voor met nog 10 minuten spelen, uitspelen die pot en hup naar huis. Maar niets was minder waar WV scoorde vrij snel door een foutje van de verdediging de 1-3. Na de aftrap ging de bal 3 keer rond en Lars strooide weer een prachtige bal op Salah en Kaboem 1-4.

Nog 8 minuten spelen dan gaat vaak een wedstrijd als een kaars uit, maar WV had nog zin in een slotoffensief en scoorde in 3 minuten tijd de 
2-4 en de 3-4. Vince en ik keken elkaar aan en het zal toch niet?????? WV kreeg nog een vrije trap vlak voor de 16 met nog 2 minuten te spelen. Gelukkig werkte Milly hem geweldig weg en speelde de bal naar Raoul die met een mooie aktie 2 verdedigers achter zich liet. Hij liep de 16 in en gaf een voorzet en een speler van WV raakte de bal met zijn hand. De prima en eerlijke scheidsrechter kon niks anders doen dan weer een pingel geven. Lars scoorde de 3-5 en vlak daarna floot de scheidsrechter af.

Ik heb een prima 2e helft gezien met mooie aanvallen alleen die laatse 3 goals waren echt niet nodig. We moeten echt geconcentreerd blijven tot de laatste minuut. Nu kost het geen punten , maar dit kan en mag gewoon niet.

Volgende week komt SDZ op bezoek wat hopelijk weer een geweldige wedstrijd gaat worden.

Tot de volgende keer

Tinus Plotseling
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!