Reigerboys E1 - Purmersteijn E1 4-0 (1-0)

Reigerboys E1 - Purmersteijn E1 4-0 (1-0)

Reiger Boys E1

4 - 0

Purmersteijn JO11-1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 12

Datum

1 november 2014 13:45

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Het afgelopen drukke programma van de E1 begint een beetje zijn tol te eisen van de mannen. Veel mannen zijn enorm in de groei, wat er toe leidt dat we gewoonweg voorzichtig moeten zijn op de mannen. Helaas was ook Sanin uitgeschakeld, maar stond zeer sportief zijn team langs de lijn aan te moedigen!

De start van de wedstrdij was duidelijk voor Reigerboys en was voor Purmersteijn veelal tegenhouden. Helaas viel niet door een uitgesproken kans de 0-1, maar door een vrije schop die prima langs de muur werd geschoten. Hierna kwam Purmersteijn beter in zijn spel en dicteerde de laatste 15 minuten het spel. Hierbij werden jammerlijk genoeg twee kansen niet verzilverd. Combinaties over het middenveld verliepen goed en de jongens kregen de verdiende ruimte op het veld. Goede inzet, lopende mannen en structuur binnen het veld. Voor het positioneel lopen op het middenveld verliep zeer goed.

De tweede helft stond helaas in het teken van een warrige scheidsrechter. Waarbij doelpunten werden gescoord op momenten dat eigenlijk een scheidsrechter had moeten fluiten. Voor ons het leerpunt, doorspelen tot de scheidsrechter fluit. Toch zie je dat deze onduidelijkheid meespeelt  in het voetbal. Gelukkig was de tegenpartij zo sportief om zich hiervoor achteraf te excuseren. De druk van Reigerboys op de verdediging was gigiantisch toch hield de verdediging goed stand. Op de momente na zoals deze hierboven staan beschreven.

In de laatste minuten werd er nog een penalty tegen gegeven. Dit in verband met duwen, ook hier helaas een verbazing in het algemeen. De bal tikte de lat aan, maar als dit niet gebeurd was, had Bart deze goed gehad. 

Voor de mannen van de E1 bij vlagen echt een goede partij, aan de inzet heeft het niet gelegen, al liet de tegenpartij soms een iets meer gemotiveerde houding zien. Toch was de wedstrijd over het algemeen sportief. 

Z.O.B. won gelukkig tegen Schagen, waardoor wij alsnog op de tweede plaats eindigden en gezien de mogelijkheden van de E1 is dit ook terecht! Mannen we zijn ontzettend trots op jullie! Lekker doorgaan en let maar op...... Het gevoel gaat echt wel weer terugkomen. 

Nu voor de mannen even de tijd om weer op krachten te komen, deze tijd hebben jullie nodig. Dus intensieve trainingen, afgewisseld met rust.

We genieten van jullie, elke wedstrijd weer!

Gr. Pim

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!