PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 3-0 van HOOFDDORP S.V. O23-1 (ZON) en is door in de KNVB beker - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 3-0 van HOOFDDORP S.V. O23-1 (ZON) en is door in de KNVB beker

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 3-0 van HOOFDDORP S.V. O23-1 (ZON) en is door in de KNVB beker

Purmersteijn O23-1 (zon)

3 - 0

Hoofddorp s.v. O23-1

Competitie

O23 beker 2e ronde Groep 2 01

Datum

20 november 2022 14:00

Scheidsrechter

M. Berg

Accommodatie

Sportpark Purmersteijn
Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

Opstelling

Vandaag stond de topper in de beker op het programma. De nummer 2 uit de west 2 poule Hoofddorp komt op bezoek. Hoofddorp een jonge talentvolle ploeg waarvan de meeste spelers uit de JO19-1 zijn gekomen om opgeleid te worden voor de JO23-1 Za.

Vorige week had Purmersteijn onder de maat gepresteerd en daar is woensdag de training op aangepast. Vooral inzet en strijd leveren niet alleen aanvallend sprinten maar ook omschakelen. Het was een hele goeie training en de spelers waren klaar voor de beker wedstrijd.

Purmersteijn begon de wedstrijd zeer geconsentreerd en scherp en liet meteen zien dat ze er stonden. De jonge tegenstander was fris en meteen vielen de nummers 7,9 en 11 op. Het middenveld onderleiding van Lars stond al een huis en wat heb ik genoten van de strijd. Brouwer die een aantal keren goed los kwam had een aantal kansen. Na een mooie steekbal van Lars kwam hij randje 16 en werd gepakt. Helaas net niet binnen dus geen pingel maar een vrije trap. Een aantal minuten later kwam Brouwer los en ging hij alleen richting 16 en werd toen weer gepakt ook hier net buiten de 16 maar de verdediger kon met rood vertrekken. Natuurlijk was dit de juiste keuze van de scheidsrechter hij was doorgebroken en door de overtreding kon hij niet scoren. Helaas ging de vrije trap er wederom niet in.

minuut 9 vrije trap aan de rechterkant Enrique neemt een aanloop en brengt hem prachtig voor in de 16 en Brouwer kopt de 1-0 binnen. Mooi vrije trap en een prachtige kopbal. De wedstrijd was vel maar binnen de grenzen  Purmersteijn was super scherp. De verdedigers Joey , Dion , Jordy en Demian knokten zich echt voor de bal. Hoofddorp kwam er aantal keren goed door maar of daar was Dion of ze kwamen de vel verdegende Demian tegen. Dylan was na een avondje Emma Heesters in top vorm hij had elke bal.

We gingen de rust in met een minimale voorsprong en moesten scherp de 2e helft gaan beginnen en op zoek gaan naar de 2-0. Het team stond goed maar je moet dan toch gaan wisselen omdat iedereen moet spelen, dat is voor een trainer altijd lastig omdat het gewoon heel goed stond.

De 2 helft kwam Milroy op 10 te spelen en Mike op rechts buiten en Job op de positie van Jordy. Purmersteijn bleef spelen als voor de rust en het was een genot om de strijd te zien. Daniel heeft zoveel meters gemaakt zijn conditie is weergaloos hij liep heel veel gaten dicht. Het hele elftal heeft zich rot geknokt en je voelde gewoon dat er meer kansen kwamen. in minut 53 onderschept Daniel prachtig de bal op het middenveld en speelt hem direct naar Raoul die op snelheid zijn back opzoekt, hij gaat er voor bij en met zijn slechte linker schiet hij hem prachtig over de keeper zo het doel in Kaboem 2-0

in minuut 73 snelle spelhervatting van de goed keepende Dylan die wederom de 0 te pakken heeft komt de bal bij Brouwer en als een echte Brouwer schiet hij hem met een lop achtige bal het doel in 3-0 wedstrijd in de zak. Daarna kreeg Purmerstijen nog div kansen via Milroy die prima speelde met echt de Milly skils. Na 90 minuten floot de prima fluitende scheidsrechter de wedstrijd af en was de volgende ronde in de beker een feit.

Wat heb ik genoten van de inzet van alle spelers, ze hebben geknokt voor elke meter en daar ben ik zeker na vorige week super trots op. Als ze dit elke wedstrijd kunnen dan gaan ze nog ver komen in de beker.

Volgende week zijn we vrij maar op 4 december spelen we uit tegen Sloterdijk

Rodriques


IMG_1500_2.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!