PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-6 in Vleuten tegen PVCV O23-1 (ZON) - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-6 in Vleuten tegen PVCV O23-1 (ZON)

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-6 in Vleuten tegen PVCV O23-1 (ZON)

PVCV O23-1

1 - 6

Purmersteijn O23-1 (zon)

Competitie

1e klasse 2 (anderhalve competitie)

Datum

5 maart 2023 13:15

Scheidsrechter

G. Aertssen

Accommodatie

Sportpark Fletiomare Oost
Europaweg 52
3451HG
VLEUTEN
tel. 030-6663520

Opstelling Purmersteijn O23-1 (zon)

Vandaag moesten we helemaal naar Vleuten om de belangrijke uitwedstrijd tegen PVCV te spelen. PVCV was de winterkampioen in de 1e klasse groep 8. Na de verloren oefenwedstrijd vorige week moesten we er vandaag staan om de punten mee naar Purmerend te nemen. De komende 3 wedstrijden zijn cruciaal voor het kampioenschap. 3 finales en je doet goeie zaken richting het kampioenschap.

We hadden vandaag hulp van Sjors en Luca omdat er een aantal spelers niet aanwezig waren. PVCV heeft een prachtig complex en de kleedkamers waren mooi. Helaas moesten we de warming up op gras doen omdat er nog wedstrijden bezig waren op ons wedstrijdveld.

Purmersteijn begon goed aan de wedstrijd en het aftasten was begonnen. In het begin maakte Vleuten zich erg druk over de grensrechter maar buitenspel is buitenspel, zo simpel is het. De opbouw ging vanuit achter soepel en de weg naar voren werd goed gevonden. Heel veel ruimte rechts via Demian en Dave. Purmersteijn kreeg langzaan de overhand en de kansen werden groter. Enrique die vandaag voor zijn Familia speelde was overal. Hij schakelde goed om en strooide zelfs met een paar prachtige voorzetten. In de 12e minuut begon de aanval via Dion die vanaf links opstoomde en de bal op maat gaf aan Brouwer. Brouwer is op zijn sterkst met de rug naar de goal, aannemen draaien en kaboem 0-1.

5 minuten later was het een voorzet van Luca echt op maat voor de opkomende Demian en Demian maakte het cool af en de 0-2 stond op het bord. Vleuten was aangeslagen en Purmerstijn bleef druk zetten en crieerde zoveel kansen. Dave kreeg een 100% kans maar helaas lukte het net niet. Minuut 18 weer een voorzet van Dion op Brouwer en die scoorde heel beheerst in de langehoek de 0-3. Vlak voor rust in de 43e minuut kreeg Brouwer weer een geweldige bal van Luca en met een geweldig schot maakte Brouwer de 0-4. 

De 2e helft was net 3 minuten aan de gang en de keeper van Vleuten speelde de bal zo in de voeten van Mike en zonder na te denken schiet Mike hem geweldig in 0-5. Eigenlijk was het Purmerstein die de baas was Sjors die zeer goed was ingevallen maakte het de verdedigers erg moeilijk. Vaak moesten ze hem stoppen met een overtreding. Zo werd Dion gepakt in de 16 iedereen zag dat het er binnen was , maar helaas de scheidsrechter niet. Vrij trap en zonder kaart kwam de verdediger ermee weg. Bij een mis communicatie scoorde Vleuten de 1-5 helaas niet de 0 voor Dylan.

Dan een moment een lange bal van Vleuten op onze helft met een behoorlijke stuit kwam hij op het veld. Dylan liep uit zijn doel en stopte de bal in een reflex, maar helaas raakte hij de bal met zijn hand. Natuurlijk niet opzettelijk, waar moet je je hand laten maar het koste hem wel een rode kaart. We moesten dus met 10 man verder en onze Sam trok het gele shirt van Dylan aan om het doel te verdedigen. In de 70e minuut met een mooie aanval was het Sjors die op een mooie manier de bal in het net schoot.  Niet veel later was de wedstrijd afgelopen en waren de punten binnen.

Groot compliment aan het hele team. We hebben goed voetbal gezien en de verdediging stond als een huis. Sam is de nieuwe concurent voor Dylan hij heeft het foutloos gedaan top.

Extra dank aan Luca en Sjors bedankt voor jullie hulp. Genoten van jullie inbreng en gezelligheid.

Job heeft helaas zijn laatse wedstrijd gespeeld. Hij gaat voor 3 maanden naar Curacao met de Luchtmobile brigade. Heel veel succes Job en bedankt voor je inzet.

Volgende week thuis tegen HFC Haarlem belangrijke pot voor belangrijke punten.

Tot volgende week

Danny de Haas 

IMG_2903.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!