PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-3 uit bij GEUZENMIDDENMEER O23-1 (ZON) - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-3 uit bij GEUZENMIDDENMEER O23-1 (ZON)

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 1-3 uit bij GEUZENMIDDENMEER O23-1 (ZON)

GeuzenMiddenmeer O23-1 (zon)

1 - 3

Purmersteijn O23-1 (zon)

Competitie

1e klasse 2 (anderhalve competitie)

Datum

5 februari 2023 15:30

Scheidsrechter

D. Zonneveld

Accommodatie

Sportpark Voorland
Voorlandpad 15
1098TZ
AMSTERDAM
tel. 020-6927617

Opstelling Purmersteijn O23-1 (zon)

Na de winterstop is de Jo23-1 goed begonnen aan de competitie. Na 2 goeie oefenwedstrijden 1 winst en 1 gelijk, ging het vandaag om de punten.

We moetsn pas om 15:30 spelen in het zeer oude en lelijke complex van Geuzenmiddenmeer. Als je de kantine inkwam had je het idee om zo in de jaren 80 te zijn. Dit was een kantine hoe alle kantne's vroeger waren in Amsterdam. De kleedkamers zijn echt niet groot en we hadden moeite om er met het hele team in te passen.

Warming Up moeten we op een hockey veld doen omdat er nergens ruimte is waar we terecht konden. Maar we passen ons aan en niet iedere vereniging heeft zo'n prachtige accomodatie als Purmersteijn.

Vooraf maakte de scheidsrechter duidelijk dat hij geen commentaar wilde horen en al helemaal geen scheldwoorden met ziektes. Dit zijn duidelijke afspraken en triest eigenlijk dat dit met de aanvoerder en trainers moest worden besproken, het zou toch normaal moeten zijn.

Purmersteijn begon wat rommelig aan de wedstrijd en het was aftasten en zoeken hoe of wat. Purmersteijn speelde de bal lekker rond en ging op zoek naar een goal. De tegenstander kwam er een paar keer uit maar Dylan werd niet warm of koud en pakte met gemak de schoten op doel.

Onze spits Brouwer had het lastig en kwam niet lekker los. Hij was wel bal vast maar hij had niet het geluk wat als spits ook belangrijk is. Bal net naast of net te hoog of hij wilde teveel spelers passeren. Na 10 minuten moest Enrique het veld verlaten, hij hoorde een knak in zijn knie en kon niet meer verder. Jammer en laten we hopen dat de schade meevalt en dat hij weer snel op het veld staat.

Na 25 minuten scoorde we de terechte 0-1 na een prachtige aanval vanuit het midden. S scoorde met een gericht schot de bal achter het net. De tegenstander was een mix van aardige jongens maar ook een paar vervelende zeurpieten. Ze waren heel druk met zeuren commentaar leveren en bij het minste gingen ze in discussie met de scheidsrechter. Purmersteijn maakte een overtreding op de tegenstander en de scheidsrechter floot terecht voor een vrije trap voor de Geuzen. de linksbuiten had meteen commentaar en ging een beetje op zoek naar ruzie. deze speler riep steeds het K woord en bleef dat maar herhalen. De scheidsrechter kon niet anders en trok meteen een rode kaart. Hij was het er niet mee eens en ging het veld niet verlaten. Toen staakte de scheidsrechter de wedstrijd en wilde hij een afkoel periode voor spelers van de Geuzen.

Na 20 minuten konden we weer verder en hadden wij maar een doel, 3 punten mee naar Purmerend en ons niet laten provoceren. Brouwer kreeg de bal en liep samen met Raoul richting de 16 van de Geuzen, Brouwer gaf de perfecte voorzet op Raoul en Kaboem 0-2.

Dan kan ik nog een heel lang verhaal gaan schrijven over sommige leeghoofden van spelers van de Geuzen, maar dat doe ik niet omdat het pure onzin is. Wat doet zo'n team in de kampioens poule met dit slechte gedrag en pfffffff laat maar.

Sven scoorde op aangeven van Dave de 0-3 en de punten waren in de pocket. Dan vergeet ik nog een overtreding op Dion puur op het been, gelukkig niks afgescheurd maar wel schandalig. De scheidsrechter gaf ook nog een pingel voor de Geuzen, niemand weet waarom, maar boeien we hebben deze wedstrijd gewonnen met 1-3.

Spelers konden niet eens douchen????? en moesten vies de auto in.

Ben trots op het team dat wij wel normen en waarden hebben en we ons niet gek laten maken. 

Voetballend kan en moet het nog beter, maar we zijn goed gestart.

Tot volgende week

Sonny SilooyIMG_2584.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!