JO23-1 wint oefenwedstrijd van de JO23-2 Za - VPV Purmersteijn

JO23-1 wint oefenwedstrijd van de JO23-2 Za

JO23-1 wint oefenwedstrijd van de JO23-2 Za

Datum

18 januari 2023 20:15

Scheidsrechter

Cai Marquez

Accommodatie

Sportpark Purmersteijn
Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma tegen de 23-2 za. Na 5 weken te hebben genoten van de winterstop gingen we vandaag weer aan de bak als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zonder nog te hebben kunnen trainen gingen we vandaag meteen spelen tegen onze collega's van de zaterdag. Het weer was helaas niet best , maar dat mocht de pret niet drukken.

Het werd een leuke wedstrijd en ik ben best tevreden wat ik heb gezien op het veld. Natuurlijk gaan we hard trainen om de conditie weer in orde te krijgen, maar ook inzicht wie is me man en welke taken horen bij mijn positie.

Vandaag was het na een lange revalidatie weer geweldig om te zien dat Dave en Sam weer zijn aangesloten. Sam had al wat meters gemaakt, maar voor Dave was het weer de eerste keer na een lange vervelende enkel blessure.

Heerlijk weer om Dave te zien spelen en als je dan 15 minuten mag invallen en je scort meteen 2 keer en bijna de 3e, dan kan je daar alleen maar van genieten. De selectie wordt er alleen maar sterker op met nu Sam en Dave er weer bij zijn.

We wonnen met 4-1 met mooie doelpunten en redelijk tot goed votebal. Zondag oefenen we tegen de zondag 3 zodat we op 5 februari klaar zijn voor de competitie.

IMG_1426.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!