PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 8-2 van KONINKLIJKE HFC O23-2 (ZON) - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 8-2 van KONINKLIJKE HFC O23-2 (ZON)

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) wint met 8-2 van KONINKLIJKE HFC O23-2 (ZON)

Purmersteijn O23-1 (zon)

8 - 2

Koninklijke HFC O23-2

Competitie

1e klasse 2 (anderhalve competitie)

Datum

12 maart 2023 14:00

Scheidsrechter

T.M.M. Marquez

Accommodatie

Sportpark Purmersteijn
Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

Opstelling

Vandaag stond de wedstrijd tegen de Koningklijke op het programma. Helaas moest Danny afhaken ivm een kwetsuur aan zijn oog. We zaten dus niet ruim in de wissels en moesten het er met 2 gaan doen.

Na de zeer goeie wedstrijd vorige week in Vleuten waren de speleres klaar voor HFC. Helaas begonnen we net zoals tegen Hoofddorp niet scherp aan de wedstrijd. We waren erg slordig en je miste het gif wat nodig is om de toon te zetten. HFC kwam op zelfs op voorsprong in de 11e minuut. Hoe kon dat toch gebeuren? Iedereen weet toch dat je thuis goed moet beginnen, je bent fris wedstrijd is net begonnen, dit moet er echt uit.

In de 14e minuut maakt las op aangeven van Mike de gelijkmaker. We hadden het lastig met de 442 opstelling van HFC, te vaak stond het achter 1 op 1 en dat resulteerde in diverse kansen voor HFC. Als HFC scherper was en wat meer naar elkaar keek, hadden ze al met 1-3 voor moeten staan.

Gelukkig in de 40e minuut 26 minuten na de gelijkmaker scoorde Dave de 2-1 op aangeven van Brouwer. Vanaf dat moment leek er iets van Purmersteijn te zijn afgevallen een minuut later scoorde onze top scorer de 3-1 binen op aangeven van Raoul.

Na de rust gingen we door waar we  gebleven waren scoren .Dave scoorde in 8 minuten tijd 3 goals achter elkaar. Wat een mooie opsteker voor hem. Moelijke fase lang geblesseerd geweest en dan 4 keer scoren TAWP.

Brouwer scoorde in de 68e minuut de 7-1 binnen en HFC was klaar. Nou Mick Butter was zeker nog niet klaar, Mick scoorde in de 80e minuut de mooiste goal van de middag. Van een grote afstand knalde hij de bal tegen het net 8-1. HFC scoorde nog vlak voor tijd de 8-2 en de wedstrijd was niet lang daarna afgelopen.

Veel doelpunten vandaag ondanks de slechte eerste helft. Brouwer die gewoon al op 32 doelpunten staat, niet normaal waar gaat dit eindigen????

Volgende week de topper tegen Dios en dan zullen de witte leeuwen er vanaf minuut 1 moeten staan. De wil om te winnen en met de juiste mentaliteit de wedstrijd beginnen.

Tot volgende week

Jeroen Stekelenburg

IMG_3206.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!