PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) verliest in Nieuw Vennep van DIOS SV. O23-1 (ZON) - VPV Purmersteijn

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) verliest in Nieuw Vennep van DIOS SV. O23-1 (ZON)

PURMERSTEIJN O23-1 (ZON) verliest in Nieuw Vennep van DIOS SV. O23-1 (ZON)

DIOS sv. O23-1 (zon)

3 - 2

Purmersteijn O23-1 (zon)

Competitie

1e klasse 2 (anderhalve competitie)

Datum

19 maart 2023 12:00

Scheidsrechter

K. Bus

Accommodatie

Sportpark Jan Schrama
Dotterbloemstraat 1
2153ES
NIEUW-VENNEP
tel. 0252-673518

Opstelling Purmersteijn O23-1 (zon)

Vandaag was de belangrijke uitwedstrijd tegen Dios uit Nieuw Vennep. Mede titel kandidaat en een ploeg wat in de vorige competitie en beker alles heeft gewonnen. Vorige week morsten Dios punten uit tegen VSV. Vandaag zou dus een 6 punten wedstrijd kunnen worden.

Helaas liep het allemaal anders en kwam Dios via wat geluk op voorsprong. Soms moet je een bal uitschieten ipv het voetballend te willen oplossen het rsulteerde in de 1-0. Helaas moest na 30 minuten onze spits Brouwer het veld verlaten omdat hij naar Ajax moest. Heel jammer omdat hij toch echt de man is die ze makkelijk maakt. Vlak voor rust scoorde Mick Butter de gelijkmaker met een kopbal in het doel. Met deze stand gingen we ook rusten.

We begonnen de 2 helft met 2 aanvallende wissels om toch voor de winst te gaan. Het resulteerde in heel veel kansen Dios werd overlopen en de ene na de andere aanval ging net naast of de lange keeper had de bal. Purmerstijn speelde zeer goed en het enige wat we ons kwalijk mogen nemen is dat de bal er niet in ging. 

Door weer een persoonlijke fout scoorde Dios de 2-1 binnen, totaal tegen de verhouding want als er iemand had moeten scoren was het Purmersteijn. RicK maakte 10 minuten voor tijd de 2-2 en met nog 10 minuten te spelen ging Purmersteijn vol op de aanval.

Toen een moment in onze 16 duel tussen Sam en de spits, Sam probeerde er alles aan te doen om een schot te voorkomen. Hij stak zijn been uit en de slimme spits ging met veel bombarie onderuit. De scheidsrechter bedacht zich niet en wees naar de stip en Dios maakte de 3-2.

Vlak voor het einde raakte de verdediger van Dios binen de 16 de bal met zijn hand, maar de zeer een kant op fluitende scheidsrechter gaf niet thuis. Zelfs de sportieve trainers van Dios vonden het een pingel. Helaas floot hij af en gingen wij met een kater naar de kleedkamer.

We verliezen niet omdat we slecht voetballen, maar we hebben eigenlijk 3 goals tegen gekregen 2 door persoonlijke fouten en een pingel. Ik ben ervan overtuigd dat als ze naar ons toe komen dat we van deze ploeg moeten en kunnen winnen. Helaas hebben we na 6 maanden nu echt een wedstrijd verloren.

Niet in paniek raken de persoonlijke fouten moeten eruit en dan gaan we door met ons doel. Finale KNVB beker en kampioen worden.

Over 2 weken de moeilijke uitwedstrijd tegen VSV op gras.

Tot de volgende keer Tom en Jack

392548b2-1061-442d-bad3-1e2c779b1d30.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!