Purmersteijn E1 - Odin'59 9-2 (5-2) wedstrijd van de eigen doelpunten

Purmersteijn E1 - Odin'59 9-2 (5-2) wedstrijd van de eigen doelpunten

Purmersteijn JO11-1

9 - 2

ODIN 59 E1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, hoofdklasse 09

Datum

17 januari 2015 11:30

Scheidsrechter

Danny Smit

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Purmersteijn kwam na het kerstreces weer lekker uit de startblokken. Mooi combinatievoetbal leidde er toe dat we vanaf de eerste minuut de wedstrijd lekker in handen handen. Technisch verzorgd voetbal, snel balcontact, vlotte combinaties leidde... Tot een 0-1 achterstand, dat is even balen.... Maar ja, dat kan gebeuren, een eigendoelpunt vanuit een voorzet van Odin, geheel tegen de verhoudingen in. Binnen 5 minuten stonden we op een comfortbale 3-1 voorsprong, weer de knappe en snelle combinaties leidde tot deze voorsprong.... Maar dan, weer een voorzet en hup... in eigen goal. 3-2, maar geen koppies hangen en niets van dat, gewoon de bal oppakken en tot de rust er nog twee in knallen.

Tweede helft was er geen tegenstand meer, Odin voetbalde achteruit en probeerde alleen de aanvallen van Purmersteijn tegen te houden. Ook hier weer een eigen doelpunt, maar nu niet van Purmersteijn maar van Odin. 

We hebben lekker de wedstrijd uit gevoetbald, met een goed spelend team. Iedereen werkte voor iedereen, echt goed om te zien. Bart hield achterin lekker zijn doel schoon en coachte de achterhoede lekker! 

Aankomende zaterdag weer een leuke wedstrijd tegen FC-Purmerend. Hierin wordt bepaald wie tweede achter Always Forward gaat worden, in ieder geval een Purmerends team. Ook nu moeten we er weer staan vanaf minuut 1. De training van vandaag was zeer veel belovend, ook hier onder druk proberen te voetballen en geen halen naar voren, dat wordt zeker het uitgangspunt voor aankomende zaterdag.

Toppers!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!