Corona maatregelen

Corona maatregelen

Status per: 25 september 2021
Door de nieuwe coronamaatregelen per 25 september, moeten we voor onze kantine andere regels hanteren. De coronaregels voor de sportkantines zijn namelijk hetzelfde als voor de horeca. Dit betekent dat we in de kantine iedereen die daar iets wil eten of drinken om een vaccinatie- of testbewijs zouden moeten vragen. We willen onze vrijwilligers echter niet met deze controletaken belasten. We kiezen er daarom voor, om de kantine alleen als afhaallocatie in te richten. Dat betekent dat iedereen gewoon naar binnen mag voor het halen van een drankje of iets te eten bij de bar, koffiehoek en keuken. Binnen opeten of opdrinken is echter helaas niet toegestaan, maar op ons terras is daar wel gelegenheid voor. 

Er zijn geen beperkingen meer voor het spelen van wedstrijden en het bezoeken van wedstrijden. Wel dient een ieder zich te houden en de onderaan vermelde algemene regels voor hygiëne en ziekteverschijnselen.

Algemeen:

  • Schud geen handen, ook niet met medespelers en teambegeleiders.
  • Was je handen met (desinfecterende) zeep/lotion voor en na het bezoek van het complex
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?

     Blijf dan thuis en laat je testen!

  • Informeer telefonisch jouw trainer / teambegeleider als je deze klachten ondervindt en houd hem op de hoogte van de testuitslag
  • Ga direct naar huis als er tijdens het sporten klachten ontstaan
  • Deel geen bidons, maar neem zelf een gevulde waterfles/bidon mee voorzien van jouw naam
  • Volg de aanwijzingen op die vanuit het bestuur en vrijwilligers van de club worden gegeven 

 

Voor de FAQ's op de website van de KNVB: klik hier

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!