Vrijwilligers beleid - VPV Purmersteijn

Vrijwilligers beleid

Vrijwilligers beleid

Informatie vrijwilligersbeleid

Net als andere verenigingen, kent Purmersteijn vele taken en activiteiten die door de leden (of ouders van jeugdleden) op vrijwillige basis uitgevoerd moeten worden. Het verrichten van deze taken is essentieel voor het bestaansrecht van de vereniging. Omdat het vrijwilligersbestand en de belangstelling voor veel vrijwilligerstaken steeds meer afneemt, maar de hoeveelheid taken en activiteiten niet, komt het uitvoeren van die taken en activiteiten steeds meer op dezelfde personen neer.

Met goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering van 14 september 2021 is het besluit genomen, om vanaf het seizoen 2021/2022 een vrijwilligers bijdrage in te voeren voor alle spelende leden uit de teams Onder-7 en oudere leeftijdscategorieën. Deze bijdrage is een verplichting en geen vrijwillige bijdrage.

Het invoeren van de vrijwilligersbijdrage heeft niet tot doel om meer geld voor de vereniging te verkrijgen, maar meer vrijwilligers. Dit bedrag wordt namelijk aan het einde van het seizoen weer teruggeboekt, wanneer er één of meer vrijwilligerstaken met voldoende uren (als regel minimaal 8 uur) zijn uitgevoerd.

Voor vragen over het beleid kunt u mailen naar bestuur@purmersteijn.nl
Voor vragen over het vrijwilligerswerk kunt u mailen naar vrijwilligers@purmersteijn.nl


Voor meer informatie over het vrijwilligersbeleid van Purmersteijn KLIK HIER
Om te weten voor welke taken u zich als vrijwilliger kunt aanmelden KLIK HIER

Voor het aanmelden voor vrijwilligerstaken KLIK HIER

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!