Inschrijven - VPV Purmersteijn

  welkom bij vpv purmersteijn

  Op onze website vind je allerlei informatie over onze mooie club. Van actuele zaken over wedstrijden en trainingen tot achtergrondinformatie.

  Inschrijven

  Inschrijfformulier

  Door het indienen van het inschrijfformulier gaat u ook akkoord met de in-/overschrijving naar Purmersteijn en zullen wij de in-/overschrijving uitvoeren. Bij overschrijving altijd het KNVB lidnummer invullen. Indien nog geen lid van de KNVB of niet bekend dan "0000000" invullen. 

  Persoonsgegevens

  Indien het nieuwe lid jonger is dan 16 jaar, dan dient er voor deze inschrijving een akkoord te zijn van een ouder/voogd/verzorger.

  Purmersteijn is een vereniging en kan alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Indien men kiest om niet te helpen zal er 40 euro vrijwilligersbijdrage worden toegevoegd aan de contributiekosten.  Vul altijd IBAN nummer in, ook bij JSF vergoeding.

  Indien contributie loopt via Jeugdsport Fonds dient u dit zelf onmiddelijk aan te vragen bij die instantie. De aanvraag gaat dus niet automatisch naar Jeugdsport Fonds.


  Voor het innen van de contributie maakt Purmersteijn gebruik van De Penningmaster. U ontvangt voor aanvang van ieder nieuw seizoen vanuit De Penningmaster een mail. Daarmee kunt u aangeven op welke wijze en in hoeveel termijnen (1, 2 of 4) u wenst te betalen. Bij in- of overschrijving wordt er éénmalig 10 euro inschrijfgeld in rekening gebracht.


  De verplichte vrijwilligersbijdrage van € 40,= geldt voor alle spelende leden en zal gelijktijdig met de contributie moeten worden betaald. 
  Meer hierover kunt u lezen via https://www.purmersteijn.eu/1487/vrijwilligers-beleid/


  Hieronder contributiebedragen seizoen 2023-2024


  Lid worden als  Onvolledig ingevulde formulieren kunnen wij niet in behandeling nemen. Kijkt u alstublieft het formulier voor verzenden nog goed na en lees de bevestigingsmail goed door. Kennis nemen van de Statuten, Huishoudelijk reglement, Privacy policy en Vrijwilligersbeleid, te zien onder "Info - Belangrijke informatie" op onze website, is belangrijk. Verklaring deze documenten te hebben gelezen;  * = verplicht
  Delen