Ajax Samenwerking

Ajax Samenwerking

Op 13 april 2014 heeft Purmersteijn een samenwerkingsovereenkomst met Ajax gesloten. Purmersteijn is daarmee partner geworden van de jeugdopleiding van Ajax. 

Voor zowel Ajax als Purmersteijn is de jeugdopleiding enorm belangrijk. Zonder goede jeugd heeft een vereniging geen toekomst en daarom is het opleiden van jeugdtalenten noodzakelijk. De samenwerking is er dan ook op gericht, om een kwaliteitsverbetering van de jeugdopleiding van Purmersteijn te bewerkstelligen en een goede doorstroming van de grootste talenten naar Ajax mogelijk te maken. 

Bij Purmersteijn worden de jeugdselectiespelers opgeleid voor het eerste elftal. De spelers die er echt bovenuit steken stromen zelfs door naar Betaald Voetbal Organisaties. Purmersteijn beschikt namelijk van oudsher over prima jeugdvoetballers, waarmee het vanaf de jongste jeugd op een hoog niveau speelt. Dit wordt bereikt met een sterke organisatie en uitstekende jeugdtrainers. 

De jeugdtrainers van Purmersteijn kunnen een kijkje nemen in de keuken van de Ajax-opleiding, via bijeenkomsten en demonstratietrainingen. En onze jongste jeugdteams worden regelmatig uitgenodigd voor wedstrijden en toernooien op De Toekomst.

Ajax wilde Purmersteijn ook heel graag hebben binnen hun samenwerkingsverband. Voor Ajax is het namelijk goed, om zicht te houden op de grootste talenten van Purmersteijn. En voor Purmersteijn is de samenwerking met de Ajax jeugdopleiding een unieke kans om haar jeugdopleiding nog verder te optimaliseren.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!