Selectienieuws PURMERSTEIJN 1 seizoen 2021-2022 ( Deel 3 )

11 mei 2021 9:45


Hier weer wat nieuws rondom de selectie van ons eerste team. Daarin heeft Kevin Owusu Asare aangegeven toch een overstap te wagen naar een 3de Divisie ploeg. Ondanks het feit dat Kevin nog vanuit een zeer zware blessure moet komen wil hij toch de uitdaging aangaan bij ADO’20. We wensen Kevin veel succes !

Gelukkig is de technische staf nog volop bezig om het elftal te versterken en zijn er diverse gesprekken al gaande. In de afgelopen twee weken heeft de club weer 2 nieuwelingen erbij gekregen, waarvan 1 speler en 1 staflid.

Mylan Polman

Mooi om te zien dat onze eigen opgeleide spelers uiteindelijk weer op het oude nest terugkomen. Zo ook Mylan Polman. Na een uitstapje van 2 seizoenen naar De Dijk, heeft deze aanvaller zich ontzettend goed ontwikkeld. Op hoofdklasse niveau was Mylan een vaste basisspeler in het elftal van Kees Oostermeijer. De Dijk wilde graag doorgaan met Mylan, maar hij zag meer perspectief bij zijn oude club en wilde graag terugkomen op het oude nest.

Trainer Mo Bouziani is zeer content met deze versterking, aangezien hij Mylan nog kende vanuit zijn Hollandia tijd. Leuk detail is dat Mylan aankomend seizoen voor het eerst samen met zijn broertje Timo in de 1-selectie speelt. We willen Mylan veel succes wensen en heten hem van harte welkom en hopen op een mooi seizoen!

Milan_1.jpg

Yassine el Hamami

De volgende versterking is voor onze nieuw te vormen staf. Het is VTZ gelukt om een zeer talentvolle trainer te strikken als assistent van Mo Bouziani. Yassine el Hamami is werkzaam geweest bij Zeeburgia en op dit moment werkzaam bij Victoria 1893. Aankomend seizoen maakt Yassine twee opmerkelijke transfers, want naast assistent-trainer bij Purmersteijn wordt hij Hoofd Jeugdopleiding onderbouw bij DCG.

VTZ is zeer content met deze versterking in de nieuwe staf en ziet in Yassine de ideale assistent voor Mo Bouziani. We wensen Yassine heel veel succes aankomend seizoen in de Hoofdklasse met Purmersteijn.

yassine2.jpg

Aankomende weken zal er nog meer nieuws vanuit de selectie komen, aangezien er nog 1 a 2 versterkingen bijkomen. De technische staf is samen met VTZ druk bezig om de selectie geheel rond te krijgen en hoopt voor 15 juni de gehele selectie te presenteren.

Dus houd onze site in de gaten voor meer nieuws.

Namens VPV Purmersteijn ,

VTZ Commissie

 

Voor het selectienieuws deel 1: klik hier

Voor het selectienieuws deel 2: klik hier

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!