Informatie - VPV Purmersteijn

Informatie

Informatie

 


Voor de ouders van de (aankomende) Mini-pupil 

Onderstaand geef ik u graag nog wat informatie over het voetballen bij onze vereniging.

Onze mini-pupillen zijn tussen de 4 en 6 jaar oud en het voetballen bij onze mini-pupillen is erg populair! Bij de mini’s wordt op woensdagmiddagen op een speelse wijze getraind. Helaas zijn we ook afhankelijk van het weer en het kan dus voorkomen dat er woensdagen uitvallen.

Mocht uw kind bij onze vereniging willen voetballen, dan kunt u hem of haar via onze website www.purmersteijn.eu inschrijven (menubalk bovenaan “Lidmaatschap” of klik hier). Bij het lidmaatschap voor de mini's ontvangt ieder kind vanuit de vereniging een voetbalshirtje + -broekje. Zelf zal u moeten zorgen voor sport- of voetbalschoenen, blauwe voetbalkousen en scheenbeschermers.

Nadat uw kind lid geworden is van Purmersteijn, blijft het lidmaatschap doorlopen tot een eventuele opzegging. Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de pupillenteams bij de Onder-7 of Onder-8. Er dient dan een clubtenue te worden aangeschaft bij Sport2000. Zij starten in het begin van het nieuwe voetbalseizoen (september) en nemen dan deel aan de KNVB-competities, samen met andere verenigingen uit onze regio. Naast hun wedstrijden op de zaterdagen, is er op de woensdagmiddag voor hen een training.

Voetbal is een teamsport, al vanaf de mini’s. En bij teamsporten is het komen naar de wedstrijden niet vrijblijvend. Er wordt verwacht dat de spelertjes wekelijks aanwezig zijn. Natuurlijk kan er altijd een goede reden zijn dat een kind een keer niet kan komen voetballen, dan dient er tijdig te worden afbericht bij de teambegeleider of de coördinator. Voor informatie, telefoonnummers en afgelastingen kunt u onze website www.purmersteijn.eu raadplegen.

Purmersteijn is een vereniging en net als bij andere verenigingen worden alle taken door de leden opgepakt. Bij onze jeugdleden nemen uiteraard de ouders veel van de taken voor hun kinderen waar. Wij verzoeken de ouders daarom om zich op te geven voor vrijwilligerstaken. Rondom de teams zijn altijd wel zaken die geregeld moeten worden, zoals het neerzetten en weer opruimen van de doeltjes, het begeleiden van de teams en helpen bij verenigingsactiviteiten.

Ik hoop u bij onze vereniging te mogen ontmoeten en wens u en uw kind dan heel veel voetbalplezier!

Met vriendelijke groet,

Menno Lageveen

Jeugdvoorzitter
vpv Purmersteijn

Contact: hoofdcoordinator-mini@purmersteijn.nl

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!