Keepersdiploma-dag seizoen 2020/2021

27 mei 2021 13:00


Onder aanvoering van onze jeugdkeeperstrainer Cor Oltenhof werd er weer een keepersdag gehouden voor de jeugdkeepers in de onderbouw van Purmersteijn. Met de aanwezigheid van Nordin Bakker (keeper FC Volendam 1) en veel jeugdkeepers werd het weer een reuze succes! Hieronder een kort verslag (de foto's staan op onze facebookpagina).

De dag begon met mooi weer, echter rond de klok van 4 uur begon het te regenen. Maar dat deerde ons niet en alle 37 Keepers en Keepsters waren aanwezig om hun medailles en Diploma's in ontvangst te nemen. Het werd een geweldige middag en het plezier straalde van hun gezichten af.

We begonnen met allerlei spelletjes, waarvan het touwtrekken een groot succes werd. Veel lol werd er ook beleefd aan de handbalwedstrijd tussen de samengestelde teams en het was prachtig om te zien met zoveel gezelligheid en lol onder elkaar. Na de groepsfoto, deze werd gemaakt door de aanwezige fotograaf van de krant (Rodi Media), was er een korte pauze waarbij men iets kon eten en drinken.

En toen was het grote moment daar! Via Joop Leenders (VTZ Jeugd) was Nordin Bakker, de keeper van profclub FC Volendam 1, gekomen om vragen te beantwoorden van onze keepers en met hun op de foto te gaan. En tot slot mocht een ieder penalty's nemen op Nordin. Hij moest echt aan de bak en onze keepers vonden dit echt top, ook de meiden keken hun ogen uit. Na Nordin te hebben bedankt met een groot applaus, gingen we over tot het uitreiken van de Bekers en Medailles. De aanmoedigingsprijzen waren voor Silvana en Safouane. Tot slot kreeg een ieder nog een tasje met daarin een verrassing. Het was een zeer geslaagde middag!

Tot slot wil ik bedanken Ilona, Pauline, Larissa en Esmee voor hun bijdragen de laatste weken. Dames top, dank jullie wel! Ook de mannen die ons deze dag geholpen hebben; Marc, Pascal, Donny, Joop en Senne top mannen merci!
Mijn dank gaat ook uit naar de bedrijven die deze dag mede mogelijk gemaakt hebben Super!
Garagebedrijf Ton Jorritsma Purmerend voor de Bekers
Taxi Centrale Purmerend voor de versnaperingen
Oltenhof Textiel voor de bloemen
Top dank jullie wel

Tot zover. Keepers allen nogmaals gefeliciteerd met het behalen van het welverdiende Diploma .

Cor Oltenhof, Keeperstrainer jeugd onderbouw

1_Cor.jpg

Nordin Bakker, keeper FC Volendam 1

Nordin_Bakker.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!