21 maart 2015 11:15

Stephan Hendriks

21 maart 2015
    Purmersteijn E3-RKAV Volendam E5

Vandaag mochten de mannen van de E3 weer tegen RKAV Volendam E5 spelen. Eerder werd hiervan gewonnen in Volendam met 7-1 maar zoals iedere wedstrijd er weer eentje is moesten we vandaag ook weer scherp zijn.Er werd van achter uit goed opgebouwd en de jongens vonden elkaar erg makkelijk in de wedstrijd met veel mooi samenspel, hier en daar een mooie individuele actie en dat resulteerde in de 1e helft in slechts een paar doelpunten.

Wat zou de 2e helft brengen?
    Nou... Een doelpuntenregen want waarmee ze in de 1e helft bezig waren dat werd voortgezet in de 2e helft met wederom mooi voetbal dat resulteerde in een eindstand van 8-2 voor ons. Je ziet als je blijft voetballen en je posities behoudt je veel meer kunt bereiken. In deze wedstrijd was de gunfactor tussen de jongens van een hoog niveau en dat is mooi om te zien want je bent 1 team en wie er dan scoort is dan eigenlijk niet zo belangrijk. De coach genoot van jullie en de toeschouwers ook ontzettend.
    Mooi om te zien dat jullie op deze manier de tegenstanders, die allemaal een jaar ouder zijn zo te kunnen verslaan. Ga zo door jongens dan wordt het nog een mooie eindstrijd om de titel in deze voorjaarscompetitie.

Ik geef mijn pen weer door aan een andere ouder die volgende week een stukje mag schrijven.