Harde les voor de Leeuwen van de F1.........Super eerste helft, wat eindigde in een blamage tijdens de tweede helft

Limmen F1

7 - 4

Purmersteijn JO9-1

28 februari 2015 9:00

FC Limmen F1 was de gastheer voor deze oefenwedstrijd in Limmen zelf.

Eens kijken hoe het met de mannen staat, voordat de competitie weer losbarst as zaterdag tegen Sporting Krommenie F1.

Op het heerlijke echte gras (de leeuwen dachten daar anders over) mochten de mannen ten strijde trekken tegen een op papier sterke tegenstander welke ook in de eerste klasse speelt.

Er werd 8 tegen 8 gespeeld en Limmen was er klaar voor, met een paar reusachtige bonken in het veld waar onze mannen tegenop moesten vechten.

De eerste paar minuten was het dan ook 1 richtingsverkeer richting onze keeper en om eerlijk te zijn onbegrijpelijk dat het na de eerste 10 mintuen nog 0-0 stond.

Toch hadden onze mannen het licht gezien en werd er steeds beter en sneller gevoetbald met mooi combinatie voetbal en zelfs weer een opbouw vanuit achteruit welke al een paar weken niet zichtbaar was.

De ene aanval was nog mooier en vloeiender dan de andere aanval en alsof het de mannen kwam aanwaaien, maar bij het fluiten voor de rust stonden de leeuwen met 0-4 voor en kon er ontspannen naar de limonade worden uitgekeken.

Vrij ontspannen met nog een paar korte aanwijzingen werden de mannen het veld ingestuurd voor de 2de helft.

Nu kunnen we kort en krachtig zijn en de gehele tweede helft in één zin beschrijven, maar dat zou te makkelijk zijn.

De leeuwen waren geen schim meer van de leeuwen in de eerste helft..........duels werden verloren, de vrije man werd niet meer gevonden, sterker nog.............de tegengoals werden op de meest simpele manieren weggegeven...........papiertje, strikje erom en het kado kon worden afgegeven bij de tegenstander...........natuurlijk had Limmen gevaarlijke spelertjes er tussen lopen, maar van de 7 goals, jazeker jullie lezen het goed (7 GOALS TEGEN) waren er zeker 5 onnodig.

Na elke goal gingen de koppies verder naar beneden ipv dat de strijd weer werd aangegaan.
    Bij de senioren zou je er een straftraining tegenaan gooien, maar wij hopen dat de leeuwen beseffen dat deze instelling een no go is en dat zaterdag de strijd wel weer 2x 20 minuten kan worden aangegaan en dat de koppies ten aller tijden omhoog blijven staan om zo deze toch wel dikverdiende nederlaag te kunnen weg poetsen.

Zaterdag is het dan weer zover thuis om 11:15 uur tegen Sporting Krommenie F1, dus kom gezellig langs om de leeuwen dat juiste duwtje in de rug te geven, want ze zullen de steun hard nodig hebben.