C2 verliest eerste wedstrijd van de competitie

2 - 1

Purmersteijn JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse 20

9 mei 2015 12:30

De C2 van Purmersteijn werd vorige week terecht kampioen en heeft een geweldig feest gevierd . Vandaag stond de stadsderby op het programma wat altijd leuke wedstrijden zijn. Thuis werd de C2 van Fc met 7-1 verslagen wat zou het vandaag worden???????

Zoals afgesproken zouden we de spelers die wat vaker op de bank zitten, vandaag 70 minuten laten spelen. De titel was binnen en voor hun ook leuk om vandaag te laten zien dat we het als trainers niet goed zien.

Helaas stond er heel veel wind en dan is het meteen een stuk minder leuk om te voetballen. De wind is dan gewoon de baas. We begonnen met wind mee dus kans genoeg om eens een paar keer flink uit te halen. We hadden wat pech en we miste vaak de scherpte. Fc speelde erg scherp maar om nou te zeggen dat ze veel kansen hadden. Er waren leuke pittige duels en terecht moest de scheidsrechter 2 keer een gele kaart trekken. De eerste voor ons en de andere voor de Fc gewoon  prima gefloten van de scheidsrechter. Helaas vond de trainer van Fc het nodig om aan de schedsrechter te vertellen dat wij steeds over de scheef gingen, hij vond het Ijshockey. Altijd het zelfde verhaal van de trainer van Fc altijd zeuren het is altijd een ander en zelfs nu zijn eigen club scheidsrechter afvallen, zo jammer.

We kwamen voor de rust nog wel op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Mooiboy Ricardo maar we konden niet doordrukken. Ik zag ook helemaal niet ons spel veel lange halen geen positie spel en ballen uit de lucht werden vermeden. Na de rust moest het beter en proberen zo snel mogelijk naar de 2-0 te gaan. Maar het zat ons vandaag gewoon niet mee en we kregen de bal niet lekker uit onze 16.

De scheidsrechter gaf veel vrije trappen aan de Fc en je voelde dat het gewoon een keer mis moest gaan. Dat gebeurde ook een vrije trap ging naast de muur langs Pepijn en knalde in het net. Hopelijk waren we wakker en gingen we op zoek naar de 2-1. Fc ging er in geloven omdat ze flink gas bleven geven en de duels bleven aangaan. wij hadden via Salah , Sujan en Ricardo ook wat kansjes maar het net vonden we niet.

Vrije trap nummer 9 voor Fc en via de lat spatte hij naar beneden en belande in het doel. Dan sta je met 2-1 achter met 13 minuten op de klok. We hebben nog wel dmv van 2 wissels geprobeerd om er een gelijkspel uit te slepen, maar helaas het zat ons niet mee.

We hebben vandaag dus onze eerste nederlaag geleden wat pijn doet en helemaal tegen de Fc.
    Laten we volgende week thuis tegen Wijk Aan Zee zien dat we de competitie als een echte kampioen gaan eindigen en niet zoals vandaag.