Wedstrijdverslag Purmersteijn E1 - Always Forward E1 (8 - 1)

Always Forward E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 05

19 september 2015 11:00

Nico van Vugt

Na een zenuwslopende wedstrijd vorige week uit tegen de Zouaven E1, ontvingen wij vandaag de E1 van Always Forward. Deze week werd er op maandag en woensdag besloten getraind :-))

Al na de eerste minuten vanaf de aftrap leek het wel of we in een game van FIFA 16 zaten, de coach van de tegenpartij leek een onzichtbare joystick in zijn handen te hebben en ging helemaal op in zijn spel...? Al snel viel het eerste doelpunt voor Purmersteijn en er werden vaak mooie combinaties gemaakt met ook mooie afrondingen.

Het bleef doelpunten regenen voor onze mannen en volgens de coach van de tegenstander zaten zijn mannen blijkbaar niet lekker in hun spel omdat onze doelen 'maar' 5 meter waren, terwijl volgens hem bij 9:9 de doelen 6 meter moeten zijn?!
    Een reactie hierop kon hij verwachten: als wij 6 meter doelen hadden, dan hadden wij met de rust waarschijnlijk 12-1 voor gestaan, want er ging een aantal ballen op de paal, tegen de lat, net over en net naast..
    We gingen uiteindelijk de rust in met een 6-1 voorsprong.
    Alle respect voor de spelers van Always Forward want die bleven er wel voor knokken ondanks de achterstand.

In de tweede helft zagen we wel weer mooie opbouwen, scherpe passes maar we konden niet meer dan nog 2 doelpunten maken voordat het eindsignaal klonk. Als je met elkaar toch nog even nét iets vaker overspeelt kun je er meer maken en wie ze dan uiteindelijk maakt, is niet van belang want je doet het met z'n allen.
    Misschien moeten we de tweede helft gewoon altijd weer met 0-0 beginnen dan maak je er in de tweede helft net zoveel als in de eerste?
    De eindstand werd 8-1. De coach en supporters waren tevreden!
    Langs de lijn heeft Johan de Vries ook nog de wedstrijd gevolgd en zijn woorden waren: