Vierde overwinning in de competitie voor de E1

Blokkers De E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 05

3 oktober 2015 9:45

Nico van Vugt

Afgelopen weekend stond de 4e competitie wedstrijd tegen de Blokkers op het programma.
    Met het prachtige voetbalweer en de stand in de competitie (waarbij de Blokkers tot nu toe minder punten hebben gehaald dan onze E1), moest dit na 3 gewonnen wedstrijden geen problemen voor de mannen opleveren.

Na de aftrap bleek al snel dat de jongens gewoon weer verder gingen met het geweldige voetbal waarmee ze vorige week waren geëindigd. Er werd meteen aanvallend gespeeld, waarbij de bal weer ouderwets op een hoog tempo van speler naar speler werd overgetikt .
    De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander en de Blokkers kwamen nauwelijks aan de bal.
    De keren dat de tegenstander wel in balbezit kwam, werd de bal al snel terug veroverd door Purmersteijn en werd er vrijwel iedere keer weer een aanval opgebouwd.

Goed samenspelen, sterke duels, goede opbouw vanuit de achterhoede, mooie combinaties, strakke passes en snel overtikken, resulteerden in een zestal doelpunten waarbij sommige doelpunten het predicaat "Beauty" absoluut verdiende.
    Na een foutje achterin viel vlak voor rust bijna de 6-1, maar hierop werd goed geanticipeerd door de keeper. Met deze stand (6-0) gingen we de rust in en kregen de jongens de opdracht van coach Ronnie om gewoon op deze manier door te gaan met voetballen.

De tweede helft zetten de jongens het spel op dezelfde wijze voort en werd er nog eens 5 keer gescoord. In de laatste paar minuten viel er toch nog bijna een tegendoelpunt door 2 opeenvolgende schoten op doel door de Blokkers. Deze werden echter op een knappe wijze uit het doel weggewerkt, waarna de eindstand uiteindelijk op 11-0 kwam te staan.

Ook een groot compliment aan de spelers van de Blokkers voor hun inzet en vechtlust tijdens deze wedstrijd. Ze lieten de koppies niet hangen maar bleven gewoon fanatiek voetballen en deden er alles aan om een doelpunt te maken. Met deze goede mentaliteit en inzet zullen ze echt wel wedstrijden gaan winnen!!

Na de wedstrijd moesten er nog snel wat foto's met onze sponsors Said Basaiyd (Beemster Car) en Roger Casper (Care 4 Paint) worden gemaakt, waarna de schuimparty in de kleedkamer kon beginnen.

Wederom was dit een topwedstrijd waarin gewoon goed werd gevoetbald, ook al was de druk vanuit de tegenstander wat minder.
    Elke week gaat het steeds beter en dat is mooi om te zien. De supporters hebben weer van jullie genoten. Dit was de vierde gewonnen wedstrijd op rij waardoor we op een gedeelde eerste plaats met Hollandia komen te staan.
    Aanstaande zaterdag spelen we uit tegen de E1 van Kolping Boys.