Overtuigende 13-4 overwinning door de wolven van de E3 tegen ZOB E2

ZOB E2

E-pupillen zaterdag, E3, 2e klasse 03

3 oktober 2015 9:45

G.S.B.

Eerst nog even snel terug naar vorige week zaterdag, daar waar een klinkende overwinning werd behaald met goed voetbal, werklust en strijd…………..maar vandaag…………………was dit alles ver te zoeken, ondanks dat de uitslag anders weergeeft.

De wolven mochten op veld 1A hun kunsten vertonen en wat is dit toch ook een geweldig veld geworden………..mooie strakke lijnen, een mooi hekwerk erom heen eigenlijk alles wat een eerste veld zou moeten hebben.

De wolven zaten alleen al in de zevende hemel met hun gedachten, want de opmerking dat ZOB wel even opgerold zouden gaan worden en dat ze laatste stonden vlogen ons om de oren en dat was nou eigenlijk net niet hetgene wat we wouden horen.

Kevin onze scheids voor vandaag floot de wedstrijd in gang en wat was het weer een heerlijke dag op de velden van Purmersteijn, je zou bijna een extra zonnestoeltje meenemen om van het zonnetje te gaan genieten, maar er werd natuurlijk gevoetbald en daar moest even naar gekeken worden.

De wolven begonnen met een attitude alsof ze de hele wereld aankonden en dat was ook meteen goed te zien op het veld, ondanks de snelle 1-0 voorsprong was het ZOB die veel te gemakkelijk op gelijke hoogte mochten komen en dus konden mochten onze wolven weer opnieuw gaan beginnen.

Eigenlijk moeten we er niet al te veel woorden aan vuil maken, de wolven gingen door en de eerste helft konden ze afsluiten met een 4-1 voorsprong.

Jongens, voetbal speel je echt met zijn allen, vanaf de keeper t/m de spitsen + de wissels zouden 1 team moeten zijn……….dus veel samen spelen, posities behouden, voor elkaar willen vechten, elkaar aansturen, maar vooral ook met zijn allen een doelpunt vieren en plezier houden in het spel.

Tijdens de rust een kleine donderspeech van Dennis, daar de mannen dat hard nodig hadden, tuurlijk hebben de mannen leuke dingen laten zien tijdens de eerste helft en het was de keeper van ZOB die de vele kansen keer op keer kon keren, anders had het misschien al wel 6, 7 of 8-1 gestaan, maar als je simpel speelt dan scoor je ook simpel, probeer eens een bal te plaatsen ipv hard te schieten, want ook dan kan je scoren, maar natuurlijk is het spannend als je 1 op 1 naar een keeper loopt…….gewoon flink trainen en dan komt het goed weer.

De 2de helft begon en de speech had geholpen, de bal ging vaker van voet naar voet en de kansen volgden elkaar in rap tempo op en ook de goals vielen als warme broodjes, alleen jammer dat iedereen dan wil gaan scoren en dat er niet meer aan de posities gedacht werd.

Onze wolven scoorden er lustig op los en uiteindelijk werd er de 2de helft nog eens 9x gescoord, maar helaas toch ook weer 3 onnodige tegengoals ivm het blijven lopen in de eigen positie en daardoor breng je je eigen teamspelers in de problemen.

Wolven, laat dit een wijze les zijn, natuurlijk zijn de 3 punten binnen en is er een mooie uitslag neergezet, maar juist deze wedstrijden zijn de wedstrijden waar je geconcentreerd moet blijven voetballen en daardoor misschien nog wel meer goals hadden kunnen maken, maar zeker geen tegengoals hadden gekregen.

Toch petje af voor jullie en op naar de volgende 3 punten volgende week tegen RKAV Volendam E4, daar waar jullie wel vanaf de eerste minuut scherp aan de start moeten staan.

Kom gezellig langs in Volendam, de wedstrijd begint om 10:30 uur,

Ook van de wedstrijd tegen ZOB zijn weer mooie foto’s gemaakt, klik hier om ze te zien!!