Purmersteijn E1 verslaat Hercules E1 met 1-6

Purmersteijn JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 05

26 september 2015 9:00

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Hercules E1 op het programma.
    Geen onbekende voor de blauw-witte leeuwen, want in de beker hadden ze ook al tegen deze ploeg gespeeld.

Op het prachtige complex in Zaandam werd er om 09:00 uur afgetrapt en de jongens gingen weer voortvarend van start, alleen de doelpunten bleven wat langer uit dan normaal. Het was een beetje rommelig van beide kanten maar Purmersteijn had wel het beste van het spel, waardoor toch nog driemaal werd gescoord in de eerste helft: ruststand 0-3.

De tweede helft ging het weer ouderwets met de jongens en werd er vlot gecombineerd en kwam Hercules er sporadisch nog maar uit. Al snel werd het 0-4 na een mooie combinatie vanuit de achterhoede opgebouwd en mooi afgerond.

De bal ging steeds beter van speler naar speler en de doelpunten werden steeds mooier. Al snel werd de 0-5 en 0-6 gescoord.
    Vlak voor het eindsignaal maakte Hercules de eretreffer en was de einduitslag 1-6 voor Purmersteijn E1. De derde overwinning op rij was een feit.
    Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen de Blokkers E1 om 09:45 uur. Komt allen kijken!!!