KFC F1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 03

10 oktober 2015 9:45

Nico van Vugt

Ook vandaag in de 5e competitiewedstrijd was er geen vuiltje aan de lucht voor de F1 van Purmersteijn. Vooraf werd KFC F1 nog door de analisten rondom de F1 van Purmersteijn als een mogelijke concurrent gezien voor de eerste drie plaatsen. Maar vanaf de eerste minuut was het Purmersteijn die met mooie combinaties het doel van KFC opzochten.Snel werd de 1-0 gemaakt, waarna frank en vrij gevoetbald kon worden. Purmersteijn wist in de eerste helft nog drie keer te scoren wat een ruststand van 4-0 opleverde.

Op de vraag aan Danny, de coach van deze jongens, wat hij vond van deze eerste helft antwoordde hij breed glimlachend dat "dit de beste eerste helft was tot nu toe". Om vervolgens snel naar de kleedkamer te gaan om deze complimenten ook met de jongens te delen.

De tweede helft was eigenlijk een formaliteit zoals dat zo mooi heet. Pumersteijn scoorde nog drie keer en hadden er wel tien extras kunnen maken als de keeper van KFC niet zo groot en goed was. Kortom wederom ene prachtige teamprestatie.

Met 5 uit 15 en een positief doelsaldo van +32 dendert de trein van de F1 in ieder geval verder en is Purmerend F1 de volgende ploeg die kennis mag maken met de dadendrang van deze jonge voetballers van Purmersteijn.