Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen de Foresters op het programma voor de E1:
    De nummer 1 tegen de nummer 2 uit deze sterke poule.
    Bij een gelijkspel of winst zou de E1 goede zaken doen en op de eerste plaats komen te staan voor de winterstop.

Onder zware weersomstandigheden (veel wind) ging de wedstrijd van start.
    Purmersteijn begon ijzersterk, met meteen na de aftrap een mooie kans om de score te openen, alleen de keeper stond helaas in de weg.

Na een minuut of tien profiteerde Foresters van de wind mee en vloog er een afstandsschot in. En niet veel later volgde nummer twee.

Onze mannen waren dit niet (meer) gewend na een paar gewonnen wedstrijden en waren even van slag af en toen viel ook nog de 3-0. Foresters ging geloven in een stunt en dat moest natuurlijk voorkomen worden en vlak voor rust kwam de E1 op 3-1.

Na een kwartiertje rust gingen de jongens er weer tegenaan om toch weer wat doelpunten te maken alleen je hebt wel eens van die dagen dat niets lukt bij iedereen en dit was zo’n dag.
    Al snel volgde de 4-1, 5-1 en uiteindelijk de 6-1.

Nadat de scheidsrechter had afgefloten, gingen de jongens verslagen richting de kleedkamer om de nederlaag af te spoelen onder de douche.

De conclusie is dat je niet elke week een topprestatie kan leveren en dat er wel eens een dag bij zit dat het gewoon niet lukt. Een voordeel is het voor de E1 dat ze deze dag nu hebben gehad….

We gaan nu de winterstop in op een (voorlopige) 2e plaats, maar doel van onze mannen is natuurlijk de 1e plaats behalen. Als we ons normale spel weer oppakken, komt het vast wel goed!

Als je zoveel wedstrijden op een hoog niveau speelt, dan wordt een mindere wedstrijd al snel afgestraft.
    Dit is een leermoment en daar word je alleen maar sterker van. Het grootste pluspunt was dat de jongens elkaar bleven steunen en elkaar niet lieten vallen. Dat vind ik al een topprestatie!