Victoria F1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 01 (Onder 9)

16 april 2016 9:45

Tim van Asselt

Na de mooie overwinningen tegen respectievelijk Ijburg en Afc en de tussentijdse bekerwinsten op Ofc en Uitgeest mocht tegenstander Victoria toch geen probleem vormen vandaag.
    Bij een overwinning vandaag zouden wij een hele goede stap zetten richting tweede plaats en misschien nog wel hoger.
    Voor de wedstrijd alles op scherp gezet, iedereen duidelijk geinstrueerd wat de bedoeling was.

Direct na het begin , we speelde de eerste helft tegen de sterke wind in, bleek dat Victoria een fysiek sterke tegenstander was. Achter in 3 grote jongens en een grote keeper die maar 1 opdracht hadden : de 0 houden !!!
    Wij hadden vaker balbezit maar mede door de wind en ook door behoorlijk wat jongens die onder het normale niveau bleven hield Victoria in de eerste helft de 0. Sterker nog Victoria kwam op 0-1.
    Wij hadden een aantal mogelijkheden waaronder een hakje op de paal van Milan en een kans voor Lucas die helaas niet egoistisch genoeg was om zelf te schieten maar de bal probeerde af te leggen.

In de rust bereikte ons het bericht dat Afc uit bij Buitenveldert gewonnen had en dat zou betekenen dat wij bij winst richting kampioenschap zouden gaan met nog 1 wedstrijd voor de boeg.
    Dit nieuws maar stil gehouden voor de boys aangezien er anders te veel spanning zou ontstaan.

Tweede helft wind mee maar ook een hele goede keeper van Victoria tegen.
    Wat wij ook probeerde alles was net niet.......
    Vrije trap Tim haalde de Keeper uit de kruising.
    Afstandschot tikte hij net eer uit.
    kans voor Rogier voor open doel, komt net een teen tekort.
    Meerdere schoten waren net te zacht, te hoog , of uit de richting.
    Na 8 minuten Quincy naast Milan gezet om nog meer druk te creeeren maar het zat er vandaag gewoon niet in.
    Langzaam tikte de laatste minuten weg en na het laatste fluitsignaal was het ontgoocheling wat de klok sloeg.
    Hadden we vandaag een eventueel kampioenschap in de hoogste divisie verspeeld?
    Het lijkt er wel op.
    Maar goed in deze divisie met de beste F1 teams uit Amsterdam en onze regio krijg je niets voor niets en hebben we tot nu toe een prima seizoen afgeleverd.
    Rest ons donderdag de laatste competitie wedstrijd uit tegen hetzelfde Victoria waar wij revanche kunnen nemen .
    Zaterdag staan we in de kwartfinale van de KNVB beker en daar zullen we zeker weer moeten vlammen.