38'

Onder 9, JO9-1, Groep 1 46

22 oktober 2016 8:30

Gideon Reemnet

Deze bekerwedstrijd werd al een tijdje naar uit gekeken.  Dit omdat het team gewoon graag in elke competitie verder wil komen. Om 8 uur smorgens werd er verzameld in de kleedkamer. Helaas was Pascal nog op vakantie dus we traden aan met 9 toppers.

De wedstrijd ging beginnen. Vanaf minuut 1 was het Purmersteijn wat de overhand had, een grote overhand. Acie naar actie en kans naar kans. Na enkele ogenblikken was het al raak, daarna ging het snel. De eerste helft bleef het team verzorgd voetballen, leuke combinaties en een stand van 8-1 stond er met de rust op het scorebord.

Na de rust kwamen de jongens met een lach op hun gezicht de kleedkamer uit. Logisch uiteraard. Echter verslapte heel eventjes de aandacht. Dit werd echt snel rechtgezet. Binnen 2 Minuten was het dan ook alweer raak. De score liep snel uit naar een uiteindelijke stand van 14-1!!!

Helaas weinig tegenstand maar wel de wedstrijd lekker uitgespeeld.