Mannen zondag, 1, 1e klasse A

25 september 2016 14:00

Groot, S.R. de

Opstelling

Na de overwinning op DEM was VSV uit Velserbroek, waar Mitchel Bormann oud Purmersteijn speler speelt, de 4e tegenstander en met 9 uit 3 ging Purmersteijn al snel op jacht naar de voorsprong. Ondanks wat kleine kansjes moest men toch tot de 41e minuut wachten alvorens Niels Eijkenaar, uit een schitterende voorzet van Yassin el Yaakoubi, de 1-0 op het bord toverde. Vlak voor rust was dit natuurlijk lekker meegenomen.
    VSV wist na een fout op het middenveld al in de 55e minuut gelijk te maken na een actie van Mitchel Bormann. Hierna ging op jacht naar de voorsprong maar moest wachten tot Ruben Adney van afstand de 2-1 wist te maken. UIteindelijk wist opnieuw Niels Eijkenaar, nu uit een voorzet van Stefan van Wonderen, de verdiende 3-1 achter keeper Mario veldt te prikken.
    Onze concurrent AFC '34 wist op het laatste moment nog een gelijkspel te behalen bij SO Soest, waardoor we komende zondag met twee punten voorsprong beginnen aan de kraker tegen AFC '34.
    Dinsdagavond zal Purmersteijn eerst nog oefenen tegen De Dijk om 20:15 uur.

Scheidsrechter: S.R. de Groot
    Ass. scheidsrechter(s): J. Venema (Purmersteijn) - S.D. van der Hulst (VSV)

Opstellingen
    Purmersteijn: Elmers (d), Burleson, N'Koubi, de Visser, Mol, el Yaakoubi, Orij, Poepon, Eijkenaar, Adney, van Wonderen.
    Wissels: Coenderman, Maijenburg, Scheerens, Treuren, de Vries (d)

VSV: Veldt (d), Wijdoogen, Faassen, Eekhout, Barends, Voorintholt, Bormann, Rijs, Klok, Kuyt, Willems.
    Wissels: Schoorl, Michielsen, de Zwart, Serné