Een zakelijke overwinning op HFC Haarlem.

27'
    Sem van Braam (vrije trap)

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 01

8 oktober 2016 9:30

Vanmorgen de wedstrijd op het mooie complex van HFC Haarlem in Haarlem en gewoon op het mooie kunstgras( daarna lekker gedoucht) Vanaf de eerste minuut zaten ze er boven op. Door een mooie corner  van rayan via de benen  van de tegenstander stonden we vrij snel op een 1 0 voorsprong. Daarna volgde een super mooie actie van rover die hem er beheerst inkrulde. Toen werd het iets rommeliger met veel gemiste kansen toch kwam er nog een derde doelpunt die amadou er vanuit een vrije trap inschoot. Helaas vond de tegenpartij nog net ons doel en gingen we met 1-3 de rust in. De tweede helft waren er nog een paar mooie acties o.a. van calvin, rens, pascal, jari en yve die helaas niet allemaal tot een doelpunt kwamen. De tegenpartij kwam nog even terug met 3-2 maar door een mooie vrije trap van Sem gingen we er met 2-4 vandoor. Mees weer goed gekeepd zeker de tweede helft aangezien de zon fel in je gezicht scheen. Deze 3 punten weer mooi in de pocket door onze toppers.