Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 01

15 oktober 2016 8:30

Gideon Reemnet

Zaterdag 15 oktober de 6e wedstrijd in de competitie O9-1.
    Purmersteijn tegen Victoria. Eerste instantie zou de wedstrijd verzet worden omdat we 2 van onze ster spelers moesten missen, Amadou en Pascal, helaas lukte dit niet en hadden we Adam uit de O9-2 bereid gevonden om het team te versterken.
    Victoria was vanaf het eerste fluitsignaal strijdlustig, ze kwamen duidelijk om 3 punten te halen!
    De eerste 10 minuten heeft Purmersteijn meerdere kansen gehad om te scoren er werd er jammer genoeg maar 1 benut. Calvin gaf een mooie diepte pass en Yari schoot hem in de korte hoek. Yes 1-0.
    Sem en Ryan hadden jammer genoeg weinig geluk met hun aanvallende acties. Victoria speelde het op de counter goed uit en maakte voor de rust nog 1-2. In de rust een flinke peptalk.
    De tweede helft bleek Victoria toch echt sterker en bouwde de score uit naar 1-4, ondanks een paar mooie reddingen van Mees.
    De verdediging werd onder druk gezet en Rens benutte een corner die door Sem werd genomen: 2-4. Was er dan toch nog hoop .......
    Maar nee, Purmersteijn liet de koppies hangen en er volgden nog meerdere aanvallen. Ondanks de aanvallende backs Adam en Yve 2-6. Rover had het moeilijk alleen achterin, maar wist via een kopbal toch nog een doelpunt te voorkomen.
    Dat je met overtikken verder komt dan met solo acties en dribbelen bewezen
    Rens en Ryan; met een prachtige goal: 3-6.
    Het eerste verlies in de competitie is een feit, helaas hoort een nederlaag er ook bij. Snel vergeten en op naar volgend voetbalweekend; zaterdag een bekerwedstrijd en zondag een toernooi bij RCL.