Purmersteijn o12-1 verliest na een sterke 1e helft met 2-3 van Jonathan o12-1

3 - 2

Purmersteijn JO12-1

Onder 12 zaterdag, JO12-1, Hoofdklasse 1

5 november 2016 10:15

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd op het programma tegen Jonathan o12-1 uit Zeist. Deze ploeg stond boven ons dus bij voorbaat een lastige wedstrijd. Vorige week was er al gewonnen van Kon HFC dus de boys waren in de winning mood.

Om 10.15u werd er afgetrapt en snel werd duidelijk dat er maar een ploeg heerste op het veld en dat was Purmersteijn. Na een paar gevaarlijke aanvallen werd uiteindelijk de 0-1 gemaakt middels een schitterende aanval. Een terechte voorsprong op dat moment.
    Jonathan had hier niet op gerekend  en ging wat meer op het fysieke spelen maar dat hielp niet echt want daar is Purmersteijn ook erg goed in. Voor de wedstrijd was er al door de technische staf van Jonathan aan de arbritage gevraagd om de spelerspassen goed te controleren, want er liepen een paar reuzen bij ons in het team!!

Door een paar vervelende overtredingen moesten een aantal jongens van ons noodgedwongen even naar de kant. Dat maakte niet al teveel uit want na een knappe steekpass werd er op een klasse manier afgerond op de rand zestien. De 0-2 voorsprong was dan ook een feit.

In plaats om met deze stand te rusten kreeg Jonathan een vrije trap die er zomaar invloog.

Ai..1-2 maar nog niets aan de hand alleen Jonathan kreeg weer wat vertrouwen en ging op jacht naar de gelijkmaker en vlak voor de rust viel deze dan ook. Door slecht verdedigen in de zestien werd de bal erin geschoten. 2-2 ruststand. Dit was toch een tegenvaller voor Purmersteijn.

De tweede helft was wel iets minder van onze kant en de tegenstander was ook niet echt gevaarlijk alleen de scheidsrechter ging wel heel erg mee met het overdreven vallen van de spelers van Jonathan. Er werd wel erg snel voor een overtreding gefloten (ook bij normale duels) en zodoende kregen we veel vrije trappen tegen op gevaarlijke plekken.

En ja uiteindelijk viel dan ook de onverdiende 3-2 door slecht verdedigen. Totaal onnodig en een gelijkspel had op dat moment de enige juiste uitslag moeten zijn.

Na het laatste fluitsignaal ging er dan ook een luid gejuich over het veld van Jonathan want hier hadden ze eigenlijk helemaal geen recht op maar goed dat telt helaas niet.

De jongens hebben wederom laten zien dat ze absoluut mee kunnen doen in de top van de hoofdklasse 01. Aankomende zaterdag staat KFC op het programma en daarna een bekerwedstrijd. Deze week weer lekker hard trainen voor de volle 300% en proberen aan je minder goede punten te werken. Succes daarmee!!