Onder 12 zaterdag, JO12-2, Hoofdklasse 5

Scheidsrechter

Max Berg

Accommodatie

Onbekend

Toch nog even een klein verslag mbt de gespeelde competitie wedstrijd die 26 november gespeeld werd op de velden van Purmersteijn tegen de mannen van KSV O12-1.

Op papier een wedstrijd die zonder al te veel moeite 3 punten moest gaan opleveren voor onze boys, maar zoals je vaak ziet is het op papier makkelijker dan de daadwerkelijke uitvoer.

Met een nogal grote ziekenboeg was een ieder wel aanwezig, maar echt op oorlogs sterkte waren we niet.  Veel kleine blessures waardoor er niet door een ieder vol gas gegeven kon worden en dus werd het een lastige wedstrijd op een nat veld 4.

Met de vorige wedstrijden op dit veld in ons achterhoofd (allen verloren) moest de ban dan toch maar eens gebroken worden en vol goede moed begonnen wij aan de wedstrijd.

Onze mannen waren beter dan KSV en dat leverde veel doelpogingen op, maar de bal wou er maar niet in de eerste helft (wel 1x gescoord, maar deze werd helaas afgekeurd).

Echt heel goed was het niet wat de mannen lieten zien en dat werd door Ad dan ook nog even benoemd in de rust, want er moest toch echt uit een ander vaatje getapt gaan worden, mochten de boys nu wel de 3 punten in huis te houden.

Daar waar de 1ste helft eindigde gingen we in de 2de helft gewoon door, veel druk op de tegenstander met veel kansen, maar ook nu weer……….hij wou er maar niet in.

Het ongeloof langs de kant werd ook steeds groter, het zou toch niet gaan gebeuren dat de tegenstander met een counter ineens zou gaan scoren, maar gelukkig waren het Donny en Maiki die de eindstand van 2-0 konden noteren.

Een wedstrijd van de gemiste kansen hoort er ook bij en ach……..een beetje spanning langs het veld is voor de toeschouwers ook leuk toch.

Volgende week een zware pot tegen de bijna kampioen RKEDO O12-1 die bij winst het kampioenschap kunnen zekerstellen.

Geen foto’s deze keer, maar dat gaan we goedmaken in de voorjaars competitie.