2 - 8

Purmersteijn JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 07

15 maart 2014 9:00

Vandaag moesten we weer lekker vroeg verzamelen, want om 09.00 stond de wedstrijd OSV F2- Purmersteijn F2 ingepland, dus 08.00 verzamelen bij Purmersteijn.
    We kregen op het laatste moment te horen dat onze laatste man ziek was en niet kon spelen, balen maar helaas.
    We kregen wel onze spits Jayden weer terug want het was zijn beurt om weer in de F2 te voetballen.
    Thuis hebben we deze ploeg ook gehad en toen speelden we een behoorlijk goede 1ste helft en stonden toen ook terecht met 2-0 voor. De 2e helft was toen een stuk minder en uiteindelijk speelde we 2-2 en dat gaan we nu rechtzetten dachten de jongens in de kleedkamer.
    Met een andere opstelling als normaal gingen we het veld op.
    Vanaf minuut één pakte dit goed uit achterin hielden Luca en Sem de aanvallers tegen, het middenveld Joey,(Damian),Dano en Mahir deden wat we gevraagd hadden en met Jayden als diepe spits speelde we OSV behoorlijk uitéén. Voordat ze het systeem doorhadden stond het al 0-3, maar dan moet je wel in je systeem blijven voetballen en dat gebeurde heel even niet en  dan staan er ineens 5 jongens voor het doel van Quinten met maar 2 verdedigers wordt dat lastig en scoorden ze de 1-3.
    Daarna was de concentratie weer terug en scoorde we voor de rust nog één keer.

Ruststand 1-4

In de kleedkamer duidelijk gemaakt dat we met zijn alle aanvallen maar zeker ook met ze allen verdedigen.

In de tweede helft begonnen we weer sterk met goed positie spel en mooie combinaties, schitterende diepte pases op de spits, we liepen we diverse malen met twee man alleen op de keeper af en scoorde we nog 4 keer.
    Helaas door gemakzucht scoorden OSV ook nog 1 keer, maar het kan ook vermoeidheid zijn geweest want we hadden vandaag maar één wissel.

Jongens jullie hebben het vandaag goed gedaan.

Ik moet ook Quinten een compliment geven voor zijn doorzettings vermogen, je bent echt een BIKKEL