Purmersteijn F2 knokt zich leeg tegen Beemster F1 en neemt 3 punten mee naar huis.

2 - 3

Purmersteijn JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 07

12 april 2014 9:30

Zaterdagochtend om 8.30 verzamelen bij Purmersteijn en we zien de jongste talentjes (F4) al warmlopen voor de bekerwedstrijd.
    Zal dit het begin zijn van een mooi weekend?

Aangekomen bij de Beemster gingen we na een lekker bakkie koffie de kleedkamer in en de jongens kleden zich om voor de wedstrijd.
    Na een heerlijke warming up en wat oefeningen met de bal begon de wedstrijd.
    We begonnen sterk met af en toe leuke combinatie,s, we kwamen een paar keer gevaarlijk voor het doel van de Beemster, maar die hebben ook een aardig keepertje op doel staan.
    De druk werd toch te groot voor het doel van Beemster en we scoorde terecht 0-1.
    Daarna werd het toch weer wat rommeliger en scoren ze eigenlijk uit het niets de 1-1, maar gelukkig net voor rust scoren wij uit een counter de 1-2.

In de rust even de eerste helft doornemen met de jongens (wat ging goed wat ging fout).

In de tweede helft ging Beemster wat meer druk zetten, hier en daar kregen ze ook behoorlijke kansen, maar wij hebben ook een aardig keepertje op doel staan.
    Toch scoort de Beemster de 2-2 en weer uit een hoekschop(zie vorige verslagen tegen de Beemster ).
    Langs de kant stond iedereen te balen van de 2-2 (jasjes worden op de grond gegooid), maar op het veld gaan de koppies niet naar beneden, maar omhoog. De mouwen worden opgestroopt en de jongens gooien er even een tandje bij om toch die 3 punten mee naar huis te nemen.
    Dat het dan ook gebeurt is beloning voor de jongens.
    5 minuten voor tijd komen we toch weer op 2-3, omdat iedereen alles heeft gegeven zie je de kracht afnemen en begon Beemster de laatste minuten alles of niets te spelen. We hebben het toch voor elkaar gekregen en de 3 punten in de pocket.

Jongens jullie laten elke week zien waar jullie toe in staat zijn.