Stoot kracht en pure passie ontbraken bij de F4, met 4-0 verloren van Monnickendam F1

Monnickendam F1

4 - 0

Purmersteijn JO9-3

F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 10

3 mei 2014 10:00

Het is nog te vroeg om terug te blikken op een toch wel fantastisch jaar en dat gaan we dan ook niet doen, daar onze talenten nog een 3-tal competitie wedstrijden mogen voetballen waarvan vandaag de wedstrijd tegen Monnickendam F1 op het program stond.

De vorige ontmoeting thuis bij Purmersteijn werd met 6-0 verloren, dus dit was een mooie testcase om eens te kijken of er wel groei in deze groep zit.

10:00 uur begon de match en het was echt heerlijk voetbal weer met een zonnetje een windje en niet al te hoge temperaturen.

Daar waar de mannen zich met volle overgave storten op de wedstrijd kon je toch ook zien dat de vermoeidheid zijn intreden heeft gemaakt.

Toch werd er aanvankelijk leuk en sprankelend gevoetbald, maar de bal kwam helaas niet heel veel verder dan net over de middenlijn van de tegenstander.

De bal ging aardig van de één naar de ander, maar normaal had dit een een sneller tempo gegaan, zat er simpelweg niet in vandaag.

Aanvankelijk hadden onze talenten niet heel veel moeite met de aanvallen die Monnickendam uit de hoge hoed toverde, toch waren zij gelukkiger met een 2-tal schoten op doel die door de goed keepende Senne niet te stoppen waren.

Met een 2-0 stand gingen we de rust in en dat was tijd om de minder goede aspecten eruit te lichten.

Het spelletje is natuurlijk heel simpel, maar je moet het maar wel even doen en dat viel deze zaterdag niet mee; niet snel genoeg overspelen, te snel balverlies, ontbreken van stootkracht, ontbreken van zin en passie.

Het klinkt allemaal heel negatief, maar dat was het zeker niet

De tweede helft had eigenlijk hetzelfde spelverloop als de eerste helft, alleen konden de mannen deze helft wel ietwat meer druk uitoefenen op Monnickendam.

Tot een goal kwam het helaas niet, sterker nog Monnickendam mocht er nog 2 extra inschieten waardoor de eindstand op 4-0 werd gezet.

Een echte offday voor de mannen, maar ook dat mag wel eens een keer.

week na week wordt er een topprestatie geleverd en worden de mannen onder druk gezet en niet eens om elke week winnend af te sluiten, maar wel om wekelijks te leren en daardoor stuk voor stuk beter te worden,

Deze wedstrijd maar snel vergeten om de laatste 2 competitie wedstrijden iets moois neer te zetten.

sorry, geen foto's deze week.................