Purmersteijn F2 stelt 3e plaats in de 1e klasse veilig (Purmersteijn F2-Buiksloot F2 3-2)

Purmersteijn JO9-2

3 - 2

Buiksloot F2

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 07

3 mei 2014 10:00

Meijer, Vince

Vandaag in prachtig voetbalweer stond de wedstrijd tegen Buiksloot F2 op het programma.
    Tegen deze ploeg hebben wij al 2x gespeeld en het was elke een spannende wedstrijd 1x verloren we met 3-2 (nov)en 1x wonnen we met 1-0 (mrt)
    Gezien de stand op de ranglijst moesten onze mannen weer voor de 3 punten gaan om de 3e plaats veilig te stellen.

De beginfase was erg rommelig en er werden behoorlijk wat foutjes gemaakt.
    De eerste helft was het eigenlijk alleen Buiksloot dat aan het voetballen was en ook terecht op 0-1 kwam.
    We hadden eigenlijk met de rust al 0-3 achter moeten staan maar onze keeper(Quinten) haalde er toch weer een paar mooie ballen uit.
    Wij konden eigenlijk alleen maar tegen houden hieruit kon je duidelijk zien dat de jongens tegen het einde van het seizoen aan lopen.
    Gelukkig gaan we met 0-1 de rust in.

In de rust de jongens zelf maar even een paar minuten na laten denken met wat ze aan het doen waren.
    Daarna zelf ook nog even een hartig woordje gesproken en dan maar hopen dat het over komt bij de mannetjes.

De tweede helft begon en je zag meteen dat de jongens het gesprek in de rust goed hebben opgepakt.
    Vanaf minuut één waren de rollen omgedraaid en we kwamen gelukkig snel op 1-1 door een mooie goal van Damian.
    Door de 1-1 gingen wij er weer er steeds meer in geloven en bij de tegenstander werden ze wat onzekerder.
    Wij gingen steeds meer als een team voetballen en bij Buiksloot was het net andersom.
    10 minuten voor tijd kwamen we door een goal van Dano die van richting veranderde op 2-1 en weer een paar minuten laten kwamen we op 3-1 door een goede voorzet van Joey op Damian die zijn tweede van de wedstrijd maakte.
    Met nog een paar minuten te spelen kwam Buiksloot toch op 2-3 en voor de zoveelste keer was het weer bloedstollend tot de laatste minuut maar wederom hebben we het toch weer gered en is de 3e plaats een feit.

1. Marken F1. 9 -25
    2. Wherevogels F1 9 -21
    3. Purmersteijn F2. 10-16
    4. Buiksloot.F2. 9-11
    5. OSV F2 9-7
    6. Beemster.F1. 10-1.

Ik vind het heel knap dat jullie na zo'n eerste helft (wat echt heel slecht was) toch de kracht en mentaliteit hebben om een 0-1 achterstand om te zetten in een 3-2 overwinning.