Onbekend

PURMESTEIJN-ZOB

De aftrap van het nieuwe seizoen spelen de mannen uit tegen de E2 ZOB!
    Na een geweldige warming up van opa van Luca een van onze trainers kunnen de mannen er tegen aan!!!!!
    Helaas was  Quinten wegens ziekte afwezig,  zijn plaats werd opgevuld door Merlijn keeper van de E3.
    De jongens beginnen met een geweldige opening, staan goed op hun posities en kunnen daardoor mooie aanvallen creëeren. Er wordt flink op het doel gemikt en na de twaalfde minuut scoorde wij een mooi doelpunt!
    Merlijn heeft ook een paar mooie reddingen gedaan, want eerlijk is eerlijk ....ZOB was een erg goed team.
    Door een mooi samenspel zie je dat de jongens al aardig naar elkaar toe groeien!
    Gaande het spel zie je dat ZOB fysiek toch heel wat sterker is en komt de stand op 1-1.
    Ook de tweede helft doen de jongens weer erg hun best, maar helaas verliezen we met 4-1.
    Mannen goede inzet en goed gespeeld! Ook van een verloren wedstrijd leren wij!!!

Volgende wedstrijd moeten we vroeg uit de veren, dus heren vroeg naar bed en fris en fruitig weer aanwezig om 08.15 uur bij Purmersteijn.....met dezelfde enthousiasme en inzet als bij deze wedstrijd gaan we zeker weer knallen!!!!!!! Tot zaterdag 20 september!!!