Regio Cup Groep 1 104

5 juni 2021 11:00

M. Deen

Lang gewacht, niet meer verwacht en toch stond hij dan toch voor de deur. De regiocup 2021.

vanaf december zijn we al bezig om ons te orrienteren op het spelen op groot veld. Jongens werden toegevoegd aan nieuwe selecties en rondes voor volgend seizoen zijn al in volle gang.
    en dan ineens staan er nog 4 wedstrijden op het programma. Erg leuk maar ook zeer onwennig voor zowel de spelers als de traininers. Iedereen moest weer schakelen en terug naar een half veld. Wat was het ook alweer; ingooien of toch nog in dribbelen. Buitenspel? Nee, dat hoort in de selectierondes van de Jo13. Vooruit spelen bij aftrap of eerst naar achteren spelen?

Allemaal vragen die gisteren onze hersenen weer even bezig hielden.

zeer onwennig, als koeien die na een winter voor het eerst weer de weide in mochten begonnen we aan de wedstrijd. Eerste helft was erg aftasten van elkaar en de tegenstander. 3 - 0 in de rust.

na de rust het baltempo opgevoerd en dit ging aanzienlijk beter. De doelpunten kwamen en de wedstrijd eindigde in een winst van 6 - 2 voor VPV Purmersteijn JO12-1.