Zouaven De F2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 02

20 september 2014 10:00

Vince Meijer

Onder de bezielende leiding van coach Tim werd begonnen aan de tweede wedstrijd van de competitie. Met de onterechte nederlaag van vorige week nog op het netvlies was het nu de beurt aan De Zouaven om tegen de tijgers van de F2 aan te treden. Elke vezel stond op scherp bij de boys en dat was vanaf de aftrap duidelijk. Soms ben je als team een maatje te groot voor de tegenstander maar deze keer waren het vele maten. Met groot overwicht denderde de F2 trein over de tegenstander heen en na het laatste fluitsignaal in de eerste helft van de voortreffelijke scheidsrechter stond de stand van 6-0 op het scorebord.
    Vanwege het heerlijke weer werd besloten om op het veld te blijven in de rust. Daar ontstond het idee om wat spelers op andere plaatsen neer te zetten om wat bij te leren. Normaal gesproken maakt het niet uit wie er scoord maar de tijgers kregen één opdracht mee. Djayden moet scoren. Hij voetbalt achterin als een grote meneer maar ja, een keer een doelpuntje maken zou toch een mooie beloning voor zijn harde werken zijn. U ziet het uiteraard al van verre aankomen want dit verslag kent alleen maar goed nieuws. Het lukte de boys om in de tweede helft ook weer fantastisch te voetballen en ja, dan komen de doelpunten vanzelf. En inderdaad, ook Djayden liet het netje bollen. Trainer Tim stond trots al een pauw aan de zijkant te glunderen. Uiteindelijk stond er de mooie score van 10-0 op het bord. Naast Djayden had Victors had er drie ingelegd. Senne twee waarbij hij de 8-0 van 20 meter ( zelf zegt hij 30 meter) over de keeper heen schoot. (of was het een voorzet!?!?). Ryan maakte er met een solo en een schot ook twee. Uiteraard deed Demy met een goaltje van zich spreken net als Blaise. Mini Balotelli wist de bal uit een corner prachtig in te koppen. Veel doelpunten door veel verschillende spelers maar ook de niet scorende spelers waren van supergroot belang. Zonder Niekie Fares en Joshua hadden we de nul zeker niet gehouden enn waren de ballen niet voorin afgeleverd. Zo was het hele team belangrijk. Genieten om dat te zien. Na deze uitslag zal het weer hard werken worden om de voetjes op de grond te houden maar dat zien we volgende week wel weer.